Кръговратът на картите Таро в Колелото на годината

Какъв е кръговратът на картите Таро в Колелото на годината?

карти таро
Таро е не само велика предсказател на система, но преди всичко универсален световен код, своеобразна философско-психологическа матрица, в която е зашифровано цялото колективно безсъзнателно на човечеството.

Предлагаме ви уникална методика, според която на всеки ден от годината съответства определена карта от Големите аркани. Как работи тази система и как да използват древното знание тези, които планират едно от най-знаменателните събития в живота си –сватбата.

Традиционно гаданията с карти Таро представляват различни начини на подреждане – например т.нар. „Келтски кръст“ или „Дванадесет дома“. Те са подвижни: предсказанията им имат ограничен срок на действие, могат да се променят и да не се сбъдват.

Кръговратът на картите Таро е статичен и обусловен от влиянието на висшите космически сили върху всеки ден от годината. Проводник на това влияние са картите Таро, и по-точно – 22 Големи аркана, взети в определена последователност. Символите върху тях не са единствено характеристика на всеки аркан, но и действена прогноза за лични и световни събития на различни нива. За всеки ден е закрепена определена магия, но как тя ще подейства на конкретния човек, зависи и от това в кой ден се е родил. Защото картата Таро, покровителстваща датата на неговото раждане, вече е внесла своята енергетика в корективите на неговата съдба.

Кръговратът започва й завършва с карта №1 „Шут“, обозначаващ 24.00 ч. на 1 януари на всяка година – т.е. полунощ. „Шутът“ от Големите аркани не принадлежи на никого и на нищо: нито на старата, нито на новата година, нито на миналото, нито на бъдещето, още по-малко на настоящето. Той е пътешественик във времето и безкрайните му странствания по пътищата на Вселената са „зашифровани“ в самата колода от картите – от „Маг“ до „Свят“.

„Шутът“ е лек и подвижен, неуловим като вятър и опасен като смерч. Затова се появява на нулевия „циферблат“ на новогодишния часовник буквално за миг. А в първата секунда на 1 януари вече отстъпва мястото си на аркан №1 – „Маг“, след който на 2 януари се появява аркан №2 – „Жрица“, на 3 януари – аркан №3 – „Императрица“, и т.н. до 21-ви аркан на Таро „Свят“.

След това подреждането се извършва отново (16 кръга по 22 карти плюс 13 карти – разликата от тринайсет дни между стария и новия стил в календара) и така -докато не се появи 31 декември, съответстващ на аркан №13 „Смърт“. Този ден неслучайно се покровителства от тази карта. Старата година си отива, умира, в 12 часа в полунощ се извършва тайнството на живота и смъртта – нулевата отметка, точката на пустота и небитие, която едновременно е и точка на прехода от царството на сенките в царството на светлината.

Кръговратът на картите Таро в Колелото на годината ще ви помогне по-добре да се ориентирате в криволиците на хорските съдби и житейските обстоятелства, защото тази система позволява да се състави календар за различни случаи от живота. В нашия пример това е сватбата.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар