Вижте какво разкрива червилото ви

Можете да научите много за дамата по цвета на червилото й

червилото

Можете да научите много за дамата по цвета на червилото й


Ще се изненадате колко много разкрива червилото за вас.

Цветът на червилото, което сте избрали говори изключително много за вашата личност. Разкритията бяха направени от модния психолог Карън Пайн.
Той е убеден, че изборът на цвета на червилото ви не е случаен.
Вижте какво издава всеки един от цветовете:

Няма да се изненадате, ако ви кажем, че в случай че изборът за червилото ви е червеният цвят, то това несъмнено издава страст. Дамите, които са избрали такова червило са изключително сексапилни, склонни са към авантюри, смели са и са уверени в себе си.

В случай, че вашият цвят на червилото е пурпурен, то това издава, че притежателката му е творец. Тя несъмнено излъчва неповторимост и изтънченост.

Ако сте спрели своя избор на ярко розовия цвят, то това е цветът на невинността.
Някои нюанси на розовото обаче може сериозно да ви объркат, тъй като изпращат смесени сигнали на прикритост и желание за близост. Ако вие сте сред тези жени, то или сте объркани или не можете да откриете себе си.

Кораловият цвят на червилото пък издава, че срещу вас стои ентусиаст, който е изключително игрив, но и добре балансиран. Дамите, заложили на този цвят искат да бъдат забелязани сред множеството. Те са наясно накъде са се запътили и неслучайно бързат.

Бордото издава загадъчност и сила, докато телесният цвят – откритост и уязвимост. Дамите, които не носят червило, са открити и честни. Не те обичат игричките, пише retro.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар