Попаднали сте на твърде надарен мъж? Това четиво е за вас!

Какво да направите в тази ситуация, при която актът причинява повече болка, отколкото удоволствие?

Надарен мъж

Надарен мъж

Всяка трета жена, която води полов живот, тайно или открито си мечтае за надарен мъж, твърди американско проучване. В очите на дамите големият пенис явно се възприема като символ на перфектния секс. А дали е така? Истината за съжаление боли – в буквалния и преносния смисъл. Оказва се, че сексът с надарен партньор в голям процент от случаите е не само неудобен, но и доста неприятен като усещане. Но има решение на проблема. Ето какво бихте могли да направите, ако сте изправени точно пред такъв казус, пише Журнал за жената.

Големината може да е пречка

Когато има сериозно несъответствие в размера на половия орган на мъжа спрямо този на жената, то може да се стигне до болка, дискомфорт по време на секс или невъзможност да бъде осъществен акт.


От една страна, това води до чисто физиологичен проблем. Но не бива да се подценява и психологическият ефект, който остава като лош спомен и би могъл да травмира партньорите дълготрайно. Първото, което задължително трябва да имат предвид и двамата участници в този акт, е повишеното внимание. Веднага го следва търпението. Нужно е наистина много търпение, за да бъде осъществен нормален акт в подобна ситуация. Но е преодолимо. Това означава мъжът да отдели повече време за по-продължителна любовна игра, което би създало нужните предпоставки за по-леко проникване. Използването на лубриканти е абсолютно задължително. Освен това половият акт трябва да се осъществява много бавно, за да може жената постепенно да привикне.

Две пози, които улесняват

Когато мъжът е по-надарен от обичайното, е добре да се прави секс не просто с внимание, а с повишено внимание, тъй като съществува реален риск да нарани партньорката си. Някои пози обаче улесняват. Такава например е позата, при която жената е възседнала като ездачка своя партньор (без значение дали той е в легнало или седнало положение). По този начин тя сама регулира степента, интензитета и дълбочината на проникване. Тази поза между другото е подходяща и в обратната ситуация, когато партньорът е с много малък пенис. Вариант на тази поза е „ездачка“, но с гръб към партньора. По този начин жената се опира както с колене, така и с ръце встрани от тялото на мъжа, и може много прецизно да „дирижира“ акта. И в двата случая обаче е важно мъжът да запази максимално търпение и да не се поддаде на изкушението за мощен тласък. Твърде агресивното проникване определено ще причини болка на жената.

Алтернативни решения

При секс с надарен партньор има и друг проблем – прекалено дългото проникване също не е добър вариант, тъй като започва да причинява болка и дразнене. Но актът може да се разнообрази с орален секс или секс играчки, които няма да намалят възбудата на мъжа (дори напротив  това със сигурност ще му допадне), но ще дадат възможност на жената да си почине от проникването.

Любовта може да ви изненада, когато най-малко очаквате!

Ревността може да съсипе и най-хубавата любов!

Моята любовна история…

Как да направите любовния си живот по-добър?

Това е положението! Любов за здраве, приятелство за младост, доверие и смях – вижте за какво!

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар