Кои са лошите навици, които убиват любовта?

Има някои дребни привички и навици, които буквално могат да убият любовта

убиват любовта
Да се опитваме да променим другия

Едно е да го научим да оправя леглото, друго е непрекъснато да мрънкаме, че не е станал ядрен физик или че е крайно време да престане да бъде такъв интроверт.

Да се караме навън

Кавгите на обществено място са почти толкова досадни, колкото и целуването и натискането извън дома. Споровете пред чужди очи са достатъчно конфузни и за двойката, и за хората, които са свидетели.

Избягването на скандали

Съгласете се, че любовта не може постоянно да се радва на чудесно здраве и хармония. Разногласията трябва да се случват, а споровете са определено здравословни за връзката. Липсата на конфликти може да доведе до невъзможност за компромиси в отношенията. Затова от време на време може да се поскарвате с любимия.

Да премълчаваме

Ако нещо ви тревожи, споделете го. Другият не чете мисли. Когато се случи проблем, веднага сигнализирайте за него, а не го складирайте в себе си. И не забравяйте да казвате „Обичам те“.

Да не прощаваме

Хората правим грешки и трупайки недоволство и яд, не само ще навредим на връзката, но и ще се сдобием с излишен стрес и безпокойство. Научете се да прощавате навреме.

Да сме реваншисти

Връзката е двупосочна – веднъж получаваш, друг път даваш. Това не означава да изпадаме в дребнавост кой колко пъти е измил чиниите, кой по-често пуска пералня или бърше прозорците.

Да сме мелодраматични

Нито една връзка не е перфектна. Затова няма нужда от излишни драми, ако не сте 24/7 в романтичен балон. Ако любимият пак е забравил да изхвърли боклука, няма нужда от излишен драматизъм. Поемете въздух и помолете отново.

Да се шпионираме

Доверието е ключът, ако искаме връзката да прокопса. Имайте увереност в партньора и уважавайте личното му пространство. Не ровете наоколо в търсене на някакви „доказателства“ дали ви е верен и от време на време озаптявайте ревността и несигурността си.

Да се лъжем

Никой не обича да го лъжат, даже ако става дума дали вечерята е вкусна. Дори да оправдавате благородните лъжи, не забравяйте, че лъжата е лъжа и няма нищо благородно в нея.

Да взимаме другия за даденост

Не си мислете,- че любовта може да се самоотглежда, пише „За жената“. Тя има нужда от внимание, от нежни думи, от вниманието на любимия. Приемането на другия за даденост е сигурен билет за изхода от връзката.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар