Кои са ретроградните планети, които могат да ни развалят лятното настроение?

Четири ретроградни планети правят бели и объркват живота ни в момента

ретроградни планети
Разбира се, ретроградният Меркурий има голяма роля за това. Какво ще ни поднесат тези планети, кога и каква любов ни чака през следващите месеци, обяснява пред списание „За жената“ астрологът Окsана Хорват.

Ретроградният Меркурий създава проблеми с технологиите и общуването

„Меркурий е свързан с общуването – вербално и писмено. Всички имейли, писма, технологии, свързани с комуникации и с компютри, телефони, таблети, се намират под управлението на Меркурий“, обяснява Океана Хорват. Също така планетата отговаря за движението и всички дребни транспортни средства като мотори, коли, колелета, както и за посредническата дейност. Управлява търговията, търговците, бизнес сделките. Когато Меркурий е ретрограден, стават обърквания в комуникацията, търговията, пътуванията, компютрите, колите. Но създава дребни проблеми, които може да се приемат с чувство за хумор. „Ако човек е предпазлив и не планира прекалено много неща в тези периоди (не сключва важни сделки, не купува нова техника), няма да пострада сериозно“, казва астрологът. Тази година Меркурий е ретрограден от 29 април до 22 май, от 29 август до 22 септември и от 1 7 декември до 9 януари 2017 г.

Ретроградният Марс отключва агресията и предизвиква катастрофи

Марс става ретрограден веднъж на две години за около два месеца и половина. В тази година е ретрограден от 17 април до 29 юни. Отговаря за агресията, която в този период овладяваме по-трудно и сега по-лесно избухваме. Комбинацията Марс и Меркурий може да доведе до повече състезания по пътищата и катастрофи. „До 22 май трябва да сме по-внимателни зад волана. Сега не е подходящо да се стартира нищо ново – връзка, брак, бизнес, да купуваме жилище“, предупреждава Оксана.

Сатурн и Плутон са колективни планети. Не влияят толкова силно върху ежедневието, а по-скоро на международно ниво, на ниво държава, общество. Сатурн отговаря за правилата, а Плутон за трансформациите.

По-успешният период в любовта започва от септември

Май, юни и юли е по-добре да спортуваме. Възможни са флиртове, но не и начало на сериозни връзки, защото Марс създава напрежение. Възможно е малко след като се запознаем с някого, да се скараме. Или да срещнем човека на мечтите си и по някакви причини да се разделим. Тези, които дълго търсят своята половинка, ще имат по-големи шансове от септември. Тогава планетата на късмета Юпитер влиза в знака Везни, който има отношение към любовта, партньорството, брака, хармонията. Късметлийският период за любовта ще е от септември до декември следващата година.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар