Бързо и лесно избелване на зъбите у дома

Блестящата бяла усмивка несъмнено ще повдигне самочувствието ви

избелване на зъбите

Блестящата бяла усмивка несъмнено ще повдигне самочувствието ви


Не е необходимо да ходите всеки път до зъболекарския кабинет за избелване на зъбите.

Можете да направите бързо и успешно избелване на зъбите и в домашни условия при това, без да са ви нужни много средства. Домашното избелване на зъбите ще е почти толкова ефикасно като професионалното, но за разлика от него ще ви струва много по-евтино и няма да ви се налага да се съобразявате с час, тъй като можете да го направите, когато ви е удобно.

Блестящата бяла усмивка несъмнено ще повдигне самочувствието ви.
Съществуват много начини за избелване на зъби в домашни условия, но някои от тях крият опасност, тъй като са доста киселинни и разрушават емайла.
Един от тези начини е смесването на ябълков оцет или лимонов сок със сода. Можете да го прилагате, но не по-често от един път месечно, ако не искате да разрушите емайла си.

За доста по-безопасен начин за избелване на зъби се смята този с бананова кора. Банановата кора, която често хвърляме в коша, без да се замислим за полезните й свойства наистина върши чудеса. След като се насладите на банана използвайте вътрешната част на кората за натриване на зъбите. Търкайте в продължение на 1-2 минути и веднага ще видите резултата, пише Блиц.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар