Направете си сами вълшебна свещ

С нея ще внесете допълнително уют в дома си

вълшебна свещ

С нея ще внесете допълнително уют в дома си


Ако сте сред почитателите на домашния уют и притежавате сръчни ръце можете да си направите сами вълшебна свещ, която освен това ще е уникална, защото ще е единствена по рода си.

Разбира се, за да си направите тази вълшебна свещ ще ви е необходимо и малко свободно време, доза въображение и малко подръчни материали.
С малко труд и творчество можете да си направите вълшебна свещ с фея, която определено ще освежи дома ви и ще внесе допълнително уют.

Можете да промените фигурката спрямо вашия вкус и интериора.
За направата на вълшебната свещ се нуждаете от фигурката, която искате да сложите на нея, свещ, лепило, хартия, ножица, конопен конец, стъклено бурканче и четка и аксесоари по ваше осмотрение.

Изрежете фигурката и с помощта на четката и лепилото я залепете от вътрешната страна на стъкления буркан.
Намажете буркана с лепило от външната му страна и залепете прозрачна хартия (например оризова) или пък го посипете с брокат.

Облепете гърлото на буркана с конопения конец. За разкош можете да направите и една панделка или да добавите някаква друга декорация.
Със сигурност тази вълшебна свещ ще внесе допълнителен уют в дома ви. Можете да я подарите на специален за вас човек или да го поканите на романтична вечеря, осветена от красивата свещ, направена лично от вас, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар