Нещата, които ни привличат в противоположния пол

Привлекателността е изградена от три основни компонента

противоположния пол

Привлекателността е изградена от три основни компонента


Замисляли ли сте се кое е онова нещо, което ви привлича в противоположния пол?

Дори и да не сте в следващите редове ще ви запознаем с основните фактори, които ни привличат в представителите на противоположния пол.

Разбира се на първо място това е физическата привлекателност. Колкото и да отричате не можете да останете безразлични към представител на противоположния пол, който изглежда зашеметяващо. В такива моменти имате усещането, че губите почва под краката си.

На следващо място се нарежда психологическата привлекателност.
Тази черта е много по-мотивираща за хората, които имат сериозни намерения в по-дългосрочен план.
Обикновено тази черта се изразява в жизнерадостно поведение, което изважда наяве най-доброто от човека срещу вас.

На трето място се нарежда поведенческата привлекателност. Понякога някой може да ви се стори привлекателен само заради начина, по който се движи или заради действията му. Те са много добре обиграни и знаят как да флиртуват и да дадат свобода на действията си.

Безспорно всеки един човек притежава уникална възможност да подобри чертите на характера си или да ги влоши, така че да постигне онова, от което се нуждае.
За да привлечете представител на срещуположния пол, е необходимо да се съсредоточите основно върху силните страни от характера си, които ще увеличат многократно привлекателността ви, пише оbekti.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар