Родителите ми искат да ни разделят, защото е турчин

фарадж
Наприказваха му лъжи за мен и той повярва

Здравейте, аз съм още много малка – на петнайсет години съм и знам какво ще си помислите – тая пикла какво е видяла, че ни се тръшка тука… Но аз наистина искам да си разкажа историята, защото за мен това е нещо важно и ако може да ми дадете съвет.
Преди около три месеца се срещнах с едно момче и оттогава животът ми се промени, защото оттогава не съм на себе си, направих какви ли не групости заради него, за пръв път разбрах какво е това истинска любов.
И тук идва една подробност – той не е християнин – турчин е. Аз съм българка, а родителите ми са много религиозни православни. И като разбраха за нашата връзка, и полудяха.Оттогава е някакъв ад. Всеки ден кавги, опитват се да ме заключват вкъщи. Аз за тези три месеца съм бягала от вкъщи три пъти, веднъж ме издириха с полиция…
Сега ме заплашват, че ще подадат оплакване срещу него и ще му издадат ограничителна заповед, защото ме притеснявал, а това не е истина. Правят всичко възможно, само и само да ни разделят.
Но аз не им позволих и тогава те прибегнаха до друг ход – обадиха му се и му наприказваха какви ли не глупости, а пък той взе, че повярва. И оттогава не ми вдига телефона, не иска да ме вижда. Аз продължавам да го обичам, но се чувствам предадена от него. Чувствам се предадена и от родителите си и в момента не искам да виждам никого. Знам, че ще си кажете: „Хлапашка работа, но не е така.

Габриела Петрова, Свищов

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар