Пророчествата на гръцкия Нострадамус винаги се сбъдват

Ти лайф за Лекува

Гаданията на гръцкия монах стряскат с точността си

paisii-svetogorec
Военните конфликти ни карат да си припомним пророчествата на гръцкия монах Паисий Светогорец, направени преди четири века. Обявен е за светец е наречен „гръцкият Нострадамус“.
Най-голям интерес предизвикват днес предсказанията му за Турция. Според пророка съдбата й е незавидна. Средният изток вече се е превърнал в арена на войни, както предсказва блаженият схимонах. Турция ще претърпи поражение от ръцете на съюзниците, заради това, че ще предизвика гнева на много държави.

Според монах Паисий страната ще бъде изтрита от картата на света завинаги, а територията й ще бъде поделена между гърци, кюрди и арменци. Константинопол отново ще стане православен. „Турция ще бъде дадена в ръцете на руснаците и ще се разпадне на три-четири части“, пророчества монах Паисий.

Можем и да не възприемаме сериозно предсказанията на „гръцкия Нострадамус“, но много от тях вече са се сбъднали: аварията в Чернобил, разпадът на Съветския съюз, бомбардировките над Югославия от сили на НАТО…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар