Ето защо брадатите мъже са секси!

Има дами, които изобщо не си падат по лицевото окосмение на господата

доктор хаус
Има и такива, които се кълнат в афродизиакалната особеност на мъжките бради.

Кои са най-напетите представители – собственици на този притегателен за жените атрибут.

Калин Врачански

Ето го и родният хубавец с набола брада, по която отново бленуват доста българки благодарение на брилянтното му представяне в „Като две капки вода“. Актьорът има твърд електорат сред жените от всички възрасти. Той не е традиционният мъжкар грубиян с небрежно излъчване. По-скоро попада в графата романтични, а синеокият му поглед допълва това разточителство на мъжката природа.

Джони Деп

На този карибски пират всичко може да му се прости. Дори и свръхпестеливото лицево окосмение. Независимо дали е украсил брадата си с раста чалъми, или е оформил старателно катинарче за ролята си във филма „Туристът“, Джони е титаничен в небрежното си излъчване на бохем клошар, отпиващ „Джак Даниълс“ с апломба на Луи XIV.

Хю Лори

Казват, че най-големият афродизиак за жените било мъжкото чувство за хумор. А ако се добави и секси брада, става неподражаема комбинация, наречена емблематичния доктор Хаус. Британецът дължи огромна част от привлекателността си на своя герой от едноименния медицински сериал, който безспорно предизвиква любовен хаос в много женски сърца.

Дейвид Бекъм

Явно на Виктория й се налага постоянно да измисля хитринки, за да опази привлекателния си мъж от женски набези. Освен това футболистът редовно налага нови модни тенденции в мъжките прически и в оформянето на брадата си, които след това масово се следват.

Патрик Демпси

Играта на „чичо доктор“ никога не е била по-сладка, преди Патрик Демпси да окачи около врата си стетоскопа в сериала „Анатомията на Грей“. Актьорът, по когото през 80-те години на миналия век въздишаха напъпили тийнейджърки, доскоро владееше съществата на същите девойки, превърнали се в изящни и силни жени. Владее до съвършенство и високите скорости благодарение на страстта си към спортните коли и притежаването на отбор от автомобилните серии „Индикар“, пише „За жената“. През лятото пък ще го гледаме като предполагаемия татко на бебето на Бриджит.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар