Ритуал за сбъдване на желания

Ако и вие искате да превърнете своите желания в реалност, нищо не ви пречи да опитате този ритуал

желания

Ако и вие искате да превърнете своите желания в реалност, нищо не ви пречи да опитате този ритуал

ГОЛЯМ БАНЕР ЗА ПО КРАСИВИ

Всеки човек има поне по няколко желания, за които си мечтае да станат реалност.

Този ритуал ще ви помогне да сбъднете най-съкровените си желания.
Напоследък из интернет пространството циркулира ритуал за сбъдване на желания, който мнозина определят за странен, но пък в същото време твърдят, че наистина действа.

Ако и вие искате да превърнете своите желания в реалност, нищо не ви пречи да опитате този ритуал.
Хората, пробвали този ритуал разкриват, че не е необходимо да правите някакви сложни заклинания или пък поредица от ритуали.

Единственото, което се иска да направите е да напишете своите желания на лист хартия, но трябва да изберете само няколко, които са най-важни за вас. Другото условие, което задължително трябва да спазите е написаното от вас да има форма на твърдение. Например: „Аз съм здрав човек. Ще ми се случат само хубави неща!”.

След като вече сте изпълнили първите две стъпки, сложете листа на масата и го затиснете с чаша вода. Сега потрийте доволно двете си ръце и усетете как енергията минава помежду им.

Разделете ръцете и ги поставете около чашата, без да я докосвате. Повторете своите желания няколко пъти на глас и с уверен тон. Не след дълго нещата, които сте си пожелали ще станат реалност, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар