Родителите ни като че са се обединили да ни разделят

павльовден
Изведнъж неговите намразиха мен, а моите – него

Здравейте, аз живея със съпруга си от осем години, три от тях вече като женени. Обичаме се, живеем добре, ако не беше едно нещо…
Не знам защо стана така, но сякаш и двата ни рода – моят и неговият – са се наговорили да ни отровят живота. А нищо не предвещаваше това. Аз бях добре приета от неговите родители, той от моите – също. И като гаджета ми се е случвало да преспивам у тях, както и той у нас, никога не е имало никакви проблеми от страна на родителите ни.
И защо изведнъж се промениха така точно след като сключихме брак и заживяхме заедно? Дали това, че сме се отделили? Но ние продължавахме да живеем почти като едно семейство – през вечер бяхме или у нашите, или у техните, а по празниците се събирахме всички заедно.
Изведнъж в очите на неговите родители станах най-черната и лошата. Особено майка му не пропуска да ме жегне нещо, да ми натекне нещо, да ми направи забележка. Признавал ми е, че насаме го обработва срещу мен. Защо настъпи такава промяна, при положение, че преди се кълнеше колко ме обича, не мога да проумея.
И за да бъда честна, трябва да призная, че и у моите родители се промени отношението срещу него. Моята майка също постоянно дудне, винаги му намира някакви кусури и постоянно повтаря как е можело да си намеря по-добра партия.
Вече спря да ми се ходи и при едните, и другите. А толкова хобаво започна всичко!

Мариана Стоилова, Добрич

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар