Кажи ми каква беше любимата ти играчка, за да ти кажа какъв си!

По предпочитанията ви може да се определи характера ви

Слабостта, която сме имали като деца към някои играчки, доста точно отразява особеностите на нашата душевност. Психолозите смятат, че от това могат да се направят любопитни изводи за характера на човека в зряла възраст.

Пластилин

играчки

Любимите ти играчки от детството показват какъв човек си

Обожавате самоусъвършенстването, стараете се да превърнете в реалност фантазиите си.

Конструктори

Отличавате се с устойчивост на характера, дори с упорство. Като си намислите нещо, за нищо на света не бихте свърнали от избрания път. Вие сте малко недоверчиви, стараете се да проверите всичко самостоятелно.

Не харесвате изненадите, предпочитате обичайния ход на нещата.

Книги

Вие сте непоправими мечтатели. Обичате да пътешествате, без да напускате дома си. Любознателни сте, но имате навика да игнорирате битовите неща.

Боички

Притежавате изключителна сетивност – способни сте да улавяте и най-тънките оттенъци в отношенията. Вие сте с изтънчена духовност – около вас се усеща топлота.

Влакче

Обичате пътешествията – да спирате там, където ви хареса, и да се наслаждавате на комфортна обстановка. Но за вас са много важни и новите запознанства.

Освен това съвсем не сте склонни да се задържате дълго на едно място, затова вашият живот е поредица от срещи и раздели.

Плюшени играчки

Харесвате новите усещания и преживявания. Влечението ви към игри и забавления е заложено по рождение, пише „Журнал за жената“. Без свежи впечатления ставате тъжни и се превръщате в мрънкало.

Кукли

Интересно ви е да се запознавате с нови хора – вие сте нещо като колекционер: стремите се да разширявате кръга си на общуване безкрайно, въпреки че отношенията ви обикновено са твърде краткотрайни.

Войничета

Още от детска възраст ви харесва да набелязвате тактически цели, да планирате маневри. Предпочитате да премислите и планирате всичко, преди да реализирате намеренията си. Много обичате състезателните игри и своите победи в тях.

Топка

Вие сте човек на действието и съвсем не сте склонни към дълги и мъчителни размисли. Действате бързо и решително и не просто наблюдавате събитията, а участвате в тях. Почитател сте на всякакви състезания, като не ви интересува резултатът, а по-скоро самото участие.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар