Талисман – какво трябва да направите, за да ви помогне?

Стандартният талисман е своего рода акумулатор на енергия, която в трудна минута отдава на своя собственик

талисман
Случва се заложената в него програма да бъде нарушена: тогава талисманът не помага. Само една трета от запитаните притежатели на талисмани са уверени, че те им оказват желания ефект; останалите или се съмняват в ефективността на енергетичното им въздействие, или не виждат никаква помощ от него. Опирайки се на факти, наблюдения и исторически данни, екипът Fortis се опитва да разбере защо се случва това.

• Една от главните причини е нарушението в алгоритъма на зареждане, когато енергията не се задържа в талисмана, или заредеността с негатив. Това се случва, ако човекът, който го зарежда, то прави небрежно, неумело или се намира в лошо настроение. Съответно и енергията на такъв талисман ще бъде „замърсена“.

• Материалът, от който е изработен талисманът, е противопоказан за неговия собственик. Ориентирането по хороскопа невинаги помага: известни са много случаи, когато камък, подходящ за даден човек по хороскопа, като талисман бездейства или дори нанася вреда.

• Небрежното и неуважително отношение към талисмана. Някои – например дървените талисмани, не търпят ругатни. А аквамаринът не обича хората, които употребяват алкохол.

• Късата памет на собственика. Талисманът е създаден именно за да е постоянно с притежателя си и да го пази от беди. Трябва да се стараете винаги да го носите със себе си. Той се обижда, когато го забравят, губят или захвърлят някъде.

• Разрушаването на доверителните и дружелюбни отношения с човека, който е изработил талисмана за вас. Причината е, че талисманите помнят и съхраняват енергията на този, който ги зарежда. Ако чувствата му към носещия го са се променили в негативна посока, талисманът също може да промени отношението си.

• Покупката. В истински талисман може да се превърне вещ, която е подарена, разменена, намерена или създадена самостоятелно. И именно в това е уникалността на талисмана – невъзможно е силата му да бъде купена за никакви пари. Затова и опитните магове, изработвайки талисман за клиентите си, никога не посочват неговата цена. Те могат да вземат пари за своята работа, а талисманът в този случай играе ролята на завършващ програмата подарък. Иначе няма да е ефективен.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар