8 неочаквани употреби на микровълновата печка

1. За да изстискате повече сок от лимона, първо поставете плода в микровълновата фурна за 30 секунди.

2. Бърза грейка: когато искате да си направите грейка, защото ви боли ръката или вратът, насипете в кърпа ориз, увийте го и го загрейте за 15 секунди в микровълновата. Извадете и поставете на болящото място. При

микровълнова печка

Ползвате ли микровълнова печка?

синузитни болки грейка може да се направи с морска сол, загрята в микровълновата за няколко секунди.

3. Захаросаният мед се разтапя най-бързо в микровълновата: вместо да поставяте буркана на водна баня, просто махнете капачката и сложете меда в микровълновата фурна за минута (или повече, в зависимост от размера на буркана и степента на захаросаност).

4. За да отделите по-лесно зелевите листа за направата на сарми, сложете зелката за няколко минути в микровълнова фурна. Преди това направете 3-4 прореза около кочана, за да може после да го отстраните и да отделите листата по-лесно.

5. Млените подправки често губят своя аромат, но можете да го върнете с помощта на микровълновата печка. Сложете подправката вътре и включете на пълна мощност – достатъчни са 10 секунди.

6. Бадемите се почистват много лесно, ако ги натопите в кипяща вода и ги подържите за 30 секунди във фурната на пълна мощност.

7. В микровълновата лесно и бързо можете да изсушите портокаловите кори, пише „Здравен журнал“. Сложете ги на хартиена салфетка и загрейте на пълна мощност две минути.

8. През 20 секунди отваряйте и разбърквайте коричките, за да променят мястото си. След изстиването си, те стават сухи и крехки.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар