Бившата на съпруга ми не ни оставя на мира

Непрекъснато му звъни по телефона под различни предлози или го кани да ходи у тях

22222

Не знам дали някой друг е имал такива проблеми с бившите на съпрузите си. Когато се запознах със Стефан, той беше вече разведен. Затова и не почувствах никаква вина, че съм развалила този брак. Но не съм и предполагала какво ме очаква.
Имахме връзка почти една година, когато решихме да сключим брак. Мисля, че малко преди сватбата ни започнаха и проблемите. Стефан каза, че трябва да ме запознае с предишната си съпруга. Приех го нормално, все пак двамата имаха дете, момиченце на 9 години. Срещата беше пълен кошмар. Все едно аз бях излишната. Тя непрекъснато му припомняше техни общи преживявания, той се смееше и се държеше така, сякаш му е много приятно, че и тя е там.

Тогава реших да не коментирам нищо пред него. Мина сватбата и се започна – тя му звънеше под всякакви предлози. За най-малкия проблем с детето той тичаше при нея, понякога се прибираше след полунощ. Нормално е в такива моменти да си помисля дори и най-лошото – че се събират отново или, че той ми изневерява с бившата си.

Опитвала съм да говоря с него, но той винаги се намръщва и отбива темата с думите, че аз съм неговата съпруга, а тя е просто майка на дъщеричката му. Приятелите ми казват, че трябва да забременея и всичко ще се промени. Но аз съм в началото на кариерата си и наистина не искам да правя това точно сега. А и, честно казано, вече не съм убедена, че при тези обстоятелства нашият брак ще просъществува. Обичам Стефан, искам да сме заедно, но се чувствам непрекъснато третата, излишната… Бихте ли ми дали съвет как да постъпя?

Антоанета К., 32 години, Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Spastelina says:

    Не съм в такава ситуация, но бих те посъветвала следваш твоя план и стремежи . Може би сте избързали със сватбата и не е имал време да остане насаме със себе си за да разбере какво иска този мъж. Може да е имал нужда от рефреш и малко дистанция от бившата си жена. Едно е ясно- дъщеря му винаги ще е приоритет- първа рожба, първа слабост и винаги ще е готов за нея. А бившата я използва за да го държи наоколо. Ще мине времето на носталгията между тях, а ти следвай твоето желание за развитие. Много вода е текла между тях и е като нож с две остриета. Едно е важно- да не правиш компромис със себе си и да се насилваш за дете когато все още не го искаш напълно. За всяко нещо си има време. Изживей това което е момента и не рискувай със собствените си желания и това което ти диктува интуицията. Поздрави

Добавете коментар