Направете си сокоизстисквачка от подръчни материали

Можете да си я сътворите и да я ползвате дори, когато сте някъде на палатка

сокоизстисквачка

Можете да си я сътворите и да я ползвате дори, когато сте някъде на палатка

Ако вашата сокоизстисквачка се е развалила или не ви се дават толкова пари, за да се сдобиете с този изключително полезен за домакинството уред, не се притеснявайте, има решение.

Това, че поради една или друга причина не разполагате със сокоизстисквачка далеч не означава, че трябва да се лишавате от здравословния прясно изцеден портокалов сок например.
Освен това тази бърза и полезна сокоизстисквачка може да се ползва дори когато отидете на палатка и нямате електричество.

За да си направите сокоизстисквачка в домашни или при полеви условия се нуждаете от две пластмасови бутилки – едната с вместимост половин литър, а другата – един литър.
Отрежете дъното на голямата бутилка и пъхнете по-малката в нея. Вашата бърза и лесна сокоизстисквачка е почти готова.
Единственото, което трябва да направите преди да я включите в употреба е да забиете една дървена клечка (от тези, които се използват за шишчета) по средата на двете бутилки.

Клечката трябва да бъде забита перпендикулярно и да пронизва и двете бутилки.
След като вече си сътворихте сокоизстисквачка, единственото, което трябва да направите е да сложите бутилката в чаша с гърлото надолу. Разрежете лимон, грейпфрут или портокал например и изцедете.
След положения труд единственото, което ви остава е да се насладите на свежия сок от избрания от вас цитрусов плод, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар