Как да си направите сами талисман?

За начало, нека се съгласим, че талисманът е символ – знамение за благосклонността на Висшите сили, за тяхната готовност да помагат на човека

talisman
Следователно той е подарък, а както е известно, подаръците не се избират. Вместо нас ги избират тези, които ги правят. От тук и главният извод – не трябва вие да си избирате талисмана, а той-вас.

Вещите не умеят да говорят, но ако проявите усет, обезателно ще уловите сигнала на някой предмет за неговата готовност да стане ваш талисман и вярно да ви служи, да ви пази и помага дълги години. Този сигнал може да се изразява в горещото ви и напълно неочаквано и необяснимо желание да си купите дрънкулката, която ви се е харесала или да си поръчате талисман при майстор.
Направете малка хитрост, за да получите не само красива вещ, но и изпълнен със сили подарък, който ще се превърне в истински талисман. Помолете някого от приятелите, близките или познатите да купи предмета вместо вас и да ви го поднесе като дар, като му възместите разходите. Главното е, че не вие ще давате парите, следователно енергетичният поток ще бъде като при подарък.

Не се ориентирайте по материала, от който е изработен талисманът – дърво, метал, камък, рог, кост и т.н. Главното е да е естествен – тоест да пази енергетиката на природата, която го е сътворила.

Ако ви хареса нещо, но не ви подхожда по хороскопа, повярвайте на своето чувство, а не на астрологията.

След като новият талисман се окаже в ръцете ви, трябва да го „опитомите“. Най-добре е известно време да го поставяте нощем под възглавницата си. Ще усетите сами колко време трябва да го правите. В идеалния случай винаги носете талисмана със себе си. Но ако по някакви уважителни причини това е невъзможно, трябва да се постараете поне да сте с него на всички важни за вас места, да му покажете значимите за вас хора. Така талисманът енергийно ще се настрои на вашия живот, ще се запознае с всички координати и действащи лица, за да работи ефективно за вас.

И накрая, най-главното: ако от момента на появяването на талисмана в живота ви все още нищо не сее променило, това не означава, че той не работи. Защото, както е известно, във всяка минута може на всекиго да се случи какво ли не. А щом като все още „не ви е паднала тухла на главата“, си струва да се замислите – може би талисманът не носи феерически успех, но поне веднъж ви е спасил от беда.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар