Кои актьори от турските сапунки са все още ергени?

Тези дни комшийките са с разбити сърца – оказа се вярно, че актьорът Кенан Имирзалъолу се жени

актьори
Сватбата е насрочена за 14 май в морския курорт Айвалък. Признатият за световен красавец – победител е в конкурса за най-добър модел през 1995 г., взема колежка – Синем Кобал, която българите са гледали в сериала,,Малки тайни“. Той пък нашумя в „Справедливостта на Кара“.

Само преди няколко месеца Къванч Татлъту хвърли в скръб фенките си, като се ожени за приятелката си Башак Дизер. Сватбата беше в Париж през февруари и туркините дълго се надяваха, че медиите пак пускат напразни клюки за „балканския Брад Пит“, когото дотогава бяха бракували поне 10-ина пъти. Жестоката истина обаче лъсна, като актьорът и дизайнерката вече като официална двойка се върнаха в Истанбул.

С бързи крачки към олтара се е запътил и трети любимец. Бурак Йозчивит („Малки тайни“, „Великолепният век“) неотклонно е с Фахрие Евджен („Листопад“, „С Русия в сърцето“), откакто двамата се снимаха в сериала Чучулигата“, пише „Всичко за семейството“.

На дамите в южната съседка почти не им останаха звездни ергени. Соло е Йозджан Дениз – Кахраман, когото българките всяка вечер гледат в ,Наст от мен“. Той имаше дълга връзка с Фахрие Евджен, но се разделиха и сега миналият 40 красавец въздиша, че не може да си намери достойна половинка. Не се е предал още и Мехмет Акиф Алакурт („Завръщане“). Той очевидно чака да бъде завоюван, защото казва, че харесва борбените жени. Енгин Акюрек („Пепел от рози“, „Брак с чужденец“) по документи е свободен, макар че спрягат за негово гадже Йойкю Карайел („Север Юг“). Чаатай Улусой („Огледален свят“, „Кварта-Биркан Соколлу е ерген второ издание
лът на богатите“) е само на 26, така че вероятно скоро няма да се предаде за радост на почитателките си.

Грам утеха донесе Биркан Соколлу („Малки тайни“, „С Русия в сърцето“), който се разведе с Аслъ Енвер („Мечтатели“). Но от друга страна и това беше голям удар – тя заряза съпруга си, понеже се събра с харизматичния певец Мурат Боз, с когото се снима във филма „Моят брат“. Така редиците на неангажираните ергени оредяха с още един. И с още един, понеже друг музикален идол – Мурат Далклъч, по това време се ожени за актрисата Мерве Боллур („Малки тайни“, „Север Юг“). И с още един, след като същото лято Хатидже Шендил („Част от мен“) подписа с колегата си Бурак Саяшар („Малки жени“, „Великолепният век“). Още по-преди актрисата Берен Саат се омъжи за певеца Кенан Доулу.

Турците обаче произвеждат толкова много сериали и все включват в тях левенти от модния подиум, че комшийките винаги намират нов чернокос или рус красавец, по когото да въздишат. В момента например актуален е Баръш Ардуч.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар