Съсипах всичко заради едната глупост

Ако знаех, че ще стане така, никога не бих допуснала подобна грешка

глупост

Ако знаех, че ще стане така, никога не бих допуснала подобна грешка


Съсипах всичко, което имах заради една глупост.

Допуснах тази глупост преди време. Всичко започна от там, че мразех съпруга си заради това, което ме караше да правя. С времето двамата със съпруга ми се отчуждихме и аз лека полека започнах да се заглеждам по чужди мъже.

Тялото ми копнееше за неговото, сякаш изпадах в несвяст само при мисълта за него. Още първият път, в който го видях, краката ми се подкосиха и макар да си казвах спри, допуснах тази глупост и изневерих на съпруга си.

Ще си кажете какво пък толкоз, не си единствената. Е, да, така е. Но заради тази глупост изгубих най-ценното, което някога съм имала – децата си.
Колежка на съпруга ми ни е видяла с новата ми любов и разбира се веднага му е докладвала.

Така той един ден ни проследил и ни хвана на калъп. Последваха грандиозни скандали, заплахи и какво ли още не. В крайна сметка двамата се разведохме, но той ми отне децата. Най-много ме боли от това, че ги е настроил срещу мен.
Макар той също да има вина за всичко, което се случи помежду ни, явно е разказал на децата неговата истина и сега те ме гледат с омраза и пренебрежение.

Ако знаех, че ще стане така, никога не бих допуснала подобна грешка.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар