Знаете ли какви са тънкостите в поставянето на екстеншъните?

Добавянето на екстеншъни придава плътност и обем на коса

hairExtension
Те са най-различни видове, а топкоафьорът Вили Боршукова съветва от страниците на вестник „Всичко за семейството“ как да изберете.

За дами с тънки и изтощени коси са подходящи екстеншъните с клипси (щипки). Представляват малки метални фиби от типа „тик-так“. Щипките захапват по малко от собствената коса и така екстеншъните се „пришиват“. Клипсите са на еластични гребенчета, които се слагат и свалят, когато си пожелаете. И модният бретон става с екстеншън на клипс с желаната дължина. После се дооформя, като се прелива с естествената коса и сте с чисто нова прическа.

Хит са лепящите екстеншъни. Те добавят обем и когато са подбрани в съответствие с цвета и дължината на естествената коса, въобще не си личат. Много лесно се залепват, твърди Вили Боршукова.

За удължаване и сгъстяване с пришиване на коса се използват цели треси (редове). Процедурата се прави със специални кератинови капсули. Те се разтопяват и екстеншъните се лепят за естествената коса с ултразвук. Ако се поставят кичури за удължаване, трябва да бъдат захванати съвсем близо до основата на косата. Като се направят добре, разлика не се вижда. Този метод е най-дълготраен – до 6 месеца при правилна поддръжка.

Когато в косата има екстеншъни, е добре да се ползва специална козметика. Балсамът е задължителен. Слагат се кристали за подхранване. Нужни са и флуиди за по-лесно разресване.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар