Петте лика на Луната: проверете дали небесното светило има влияние и над вашата дата на раждане

Хората, родени от 10 до 20 февруари (когато Луната е във Водолей), следва да се занимават с интелектуална дейност

luna

Добре е, ако професията им е свързана с прогнозиране, с разработката на перспективни проекти. Проблемът на тези хора е в това, че те виждат утрешния ден мъгляво и затова трябва да се научат да конкретизират бъдещето: тогава то ще престане да ги плаши. А главното е на нивото на мислите да противостоят на всякакви негативни настройки, като съзнателно превключват на позитив, искрено вярват в светлото утре – и тогава животът им действително ще се подобрява с всеки изминал ден.

Най-благоприятният декан на Луната е от 1 до 11 май, когато планетата се намира в Телец. Така че хората, родени в този период, могат да бъдат наречени щастливци. Съпътствани са от успех във финансовата сфера, чувстват къде, как, с кого и кога могат прилично да припечелят. Прекрасно оформят сделки и водят преговори, свързани с финанси. В сферата на паричните потоци се чувстват като риби във вода. Благодарение на интуитивното си възприятие винаги знаят как изгодно да вложат или похарчат капитала си. Тези хора истински обичат парите (в добрия смисъл) и парите им отговарят с взаимност. Разбира се, при условие че човек се труди, а не лежи със скръстени ръце: бездействието винаги води до деградация, независимо колко благоприятни са влиянията свише.

От 13 до 23 юли Луната е в Рак, в своята обител, така че влиянието й също е доста позитивно. Хората, родени в тези дни, имат добре развит естетически вкус, затова за тях е много подходяща работа в областта на изкуството, дизайна, индустрията на красотата. Освен това те са способни удивително тънко, да предават образи: от тях стават талантливи писатели, поети, художници. Впрочем този талант успешно може да се прилага абсолютно във всяка област – от педагогика до политика, още повече че родените в този период притежават способност да обединяват хората.

Тези, които са се появили на бял свят от 23 септември до 3 октомври (когато Луната е във Везни), притежават остро чувство за справедливост. Те не приемат лъжата, предателството, мошеничество-то. От тези подопечни на Бледоликата стават отлични юристи, аналитици, дипломати. Това са родени миротворци, притежаващи способността да примиряват околните, да изглаждат всякакви противоречия. Ако тези хора следват своето предназначение, те възприемат света позитивно, стараят се във всяка ситуация да намират нещо положително, което е крайно важно за всички поданици на Луната.

Родените от 2 до 12 декември (Луната е в Стрелец) обичат движението, пътешествията, имат особена нужда от смяна на впечатленията. Добре е тези хора да работят в туристически компании (но не в офис), да са екскурзоводи, изследователи на света. Ако нямат възможност да си намерят работа, свързана с постоянни командировки, значи трябва съзнателно да отделят време за пътешествия – поне в почивните дни да посещават близките градове или места на силата: изисква го природата им. Колкото по-малко седят на едно място, колкото повече градове и страни посещават, толкова по-отворено ще е съзнанието им и по-позитивно мисленето.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар