Любовни гадания за свободни и омъжени жени

любовЛесно е да накараш някого да се влюби в теб, по-трудно е да го задържиш

Как да направите така, че от първата среща любимият да ви принадлежи изцяло? Купете малък катинар и поканете изгората си на гости. Поставете отворения катинар под прага така, че гостът, влизайки, да го прекрачи. Ключа дръжте в ръце и щом гостът влезе, бързо заключете катинара, произнасяйки: „Както никой не може да отвори този катинар, така и никой да не може да ни раздели“. Хвърлете ключа във вода, а катинара задръжте. Ако се случи така, че чувствата ви към партньора охладнеят, винаги можете да отключите катинара на прага, произнасяйки: „Пускам те на всички посоки“.

Друга хитрост: предложете на любимия несолено ястие, а когато той се протегне за солта тихо произнесете: „Както обичаш солта, така и мен да обикнеш“.

Гадание за омъжени

В чаша се налива вода и на лист хартия се изписва името на любовницата на мъжа. Трябва да имате приготвени лъжичка сол и запалена свещ. Солта се сипва в чашата и веднага от свещта се запалва листът хартия с името на съперничката. С лъжичката се разбърква солта с думите: „Ако солта се разтвори по-бързо, мъжът ми няма да ме остави, а ако изгори хартията – любовта им ще прегори.

След това се гледа: ако солта се е разтворила, а хартията още тлее, значи мъжът ще остане с вас. Ако е обратното, той рано или късно ще ви напусне.

Гадание на оризови зърна

Над буркан с ориз се държи ръката с дланта надолу и съсредоточавайки се, задавате въпрос на глас. След това вземате шепа ориз и изсипвате върху салфетка. Четният брой зърна означава положителен отговор; нечетният – отрицателен.

Гадание по книга

На корицата на затворена книга се слага лявата ръка и се задава въпрос. След това отваряте наслуки и прочитате изречението, започващо под палеца на лявата ви ръка.

Гадание на сън

Преди да заспите, изяжте нещо солено, но не пийте вода. Лягайки си, кажете: „Любими, ела и ми дай вода да пия“. Който ви напои, за него ще се омъжите.
ви съветват всички. Лесно е да се каже…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар