Как да изберете касичката, така че да е вечно пълна с пари?

Образът на касичката -източник на богатство

касичка
Не всяка касичка носи желания резултат. Затова помнете следните правила.
Най-големи свойства за натрупване притежават касичките-прасенца, касичките-петленца и касичките-телци (овни).

Прасенцето е най-желаната и популярна касичка в света. Защо? Защото още от древността това животно се асоциира с плодовитост и огромно богатство. Колкото по-дебело е прасето, толкова повече пари. При това покровител на свинята е планетата Юпитер – кралската звезда, стопанинът на знака Стрелец, даряващ огромна натрупваща сила. Стрелецът отговаря за чужбина и националните култури, затова и касичката-прасенце жъне такава популярност по целия
свят.

Касичката трябва да е с големи размери и да е оцветена в синьо-виолетово-алени тонове (цветовете на Юпитер). Добре е също да й окачите наниз или гривна от тюркоаз. Под касичката можете да поставите картата Таро „Император“ или Асо каро. Първата монета пуснете в четвъртък на растяща Луна с думите: „Както гигантът Юпитер усилва и разширява всичко в природата, така да се увеличат и моите лични богатства!“.

Отлична натрупваща сила притежава и касичката-петленце. Петелът се подчинява на нашето дневно светило – Слънцето, и ежедневно го призовава на разсъмване. Първата монета пуснете на растяща Луна в неделя след т.нар. час на вълка и кучето, който завършва в 4 сутринта. Касичката-петленце украсете със златна верижка или златна гривна, а под нея поставете картата таро „Слънце“ или Асо каро, като произнесете: „Както слънцето дарява светлина и топлина на Вселената, така с всеки час да растят и доходите ми!“.

Мощна натрупваща сила дарява и касичката-телец (бик), управляван от планетата Венера. В нея е добре да събирате доларови банкноти, а касичката да е украсена със зелени петънца. Под нея се поставя картата Таро „Императрица“ или Асо каро, а още по-добре – стодоларова купюра. Започнете спестяването в петък с думите: „Както младите стръкчета поникват и разцъфват през пролетта, така всеки път да се умножават моите богатства!“.

От кои касички да се откажем?

Енергетичната сила на натрупването практически не се разпростира върху образите на такива животни като мишка, тигър, змия, заек, маймуна, овца. Т.е. вие ще имате само това, което сте поставили в касичката, а останалите сфери от живота ви няма да се усилват. Спомнете си поговорките: „Беден като църковна мишка“, „Глупав като овца“, „Гримасничи като маймуна“.

Мишките се управляват от Сатурн -планета ограничител, затова не може и дума да става за богатство и растеж. Маймуната е бързондгият Меркурий, т.е. парите както идват, така и ще изтичат със скоростта на светлината. Тигърът е подчинен на Марс – планета на яростта и нетърпението. На собственика на такава касичка никога няма да му стигне воля да я напълни, парите периодично ще бъдат харчени, а самата касичка ще се счупи.
Кон, дракон и змия са по-скоро охранителни символи, отколкото натрупващи. По отношение на тях е достатъчно да си спомним Андерсеновата приказка „Огнивото“, където три кучета пазачи охраняват сандъци със злато и сребро, както и множеството приказки и легенди за дракони и змейове, пазещи пещери с несметни богатства.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар