Ако имате важен ден, има начин да научите как да подходите

За тази цел използваме нумерологията, която казва, че всеки ден има своя цифра. И когато се съчетае с цифрите от нашия рожден ден и цифрата, която се получава от буквите в името ни, тогава можем ясно да разграничим дните и да знаем как да подхождаме.

Нумерология

Нумерология

Да вземем например датата на раждане – да кажем 3.05.1964 г. Сумата от всички цифри е 28, като съберем 2 и 8, получаваме 10=1.

После взимаме цифрата, която се получава от събирането на числовите съответствия на буквите от името ни – да кажем Мария: м-13, а – 1, р – 17, и – 9, я- 30. 13+1+17+9+30=70. събираме двете цифри и получаваме 7.

Към всичко това добавяме и цифрата на деня – да вземем 2.06.2016. Сборът е равен на 17, а 1+7=8.

Накрая събираме трите резултата – 1+7+8=16,1+6=7. Това е ключовата цифра, която може да ни покаже какъв би трябвало да е денят за нас.


Когато успеете да направите изчисленията и откриете цифрата за съответния ден, ето как да тълкувате значението й.

1 – Денят е подходящ за определени действия, насочени към една цел. Това е време за незабавно и ефективно решение на всеки проблем. Точно този момент е добър за започване на нови неща, особено за сключване на договори, боравене с нотариални книжа и всякакви юридически дела, както и за осъществяване на простички планове, които изискват бързи решения. Този ден засилва възможностите.

2 – Ден за планиране и оценка на проблемите, които не изискват непосредствени и спешни действия. Към всички възможни трудности тук може да се добави собствената ви нерешителност. Това е ден на контрасти – всичко е или с прекрасно начало и лош край, или обратното – започва трудно и объркано, но завършва великолепно. В такъв момент е добре да страните от твърде много активност и да позволите на другите да действат. Разбира се, с изключение на онези случаи, когато вашата работа позволява да правите това без твърде много вълнение и тревога, като ви носи душевно удовлетворение.

3 – Това е ден за разнообразни активности и завършване на каквито и да било започнати стари дела. Заниманията с работа трябва да се редуват с кратки почивки. Моментът е подходящ за започване на нови проекти, за осъществяване на ползотворно сътрудничество, съавторства, но не и за концентриране на мислите върху една-единствена цел. В този ден е много важно да внимавате да не нанасяте вреди на другите – както се казва, не спъвайте чуждия ентусиазъм и възможности. Съвместните приятелски начинания ще ви осигурят верни решения дори на най-трудните задачи. Този ден е подходящ и за различни срещи, особено делови, както и за пътувания и различни развлечения.

4 – На такъв ден можете да се отдадете на обичайните си ежедневни дела и довършването на по-незначителни неща. Най-подходящо е, ако имате възможност да си останете у дома и да се съсредоточите върху това, което сте си наумили и ви предстои да свършите. Откажете се от каквито и да било забавления – този ден е за работа. Но не започвайте важни проекти и не разчитайте да сполучите с някакви финансови сделки – безполезно е.

5 – Много енергия, ентусиазъм, приключения – това е ден на изненадите. Рискувайте, но само ако сте уверени, че замисленото от вас е реалистично и достойно за внимание. Пред вас се явява възможност за нов проект – подхванете го, ако сте уверени, че има стабилна основа, че е наистина необходим. Предприемайте пътешествия само с благородна цел. На този ден може да ви споходи дългоочакван успех – отдавна захванати дела ще ви донесат благоприятни резултати.

6 – Ден на добрата воля и взаимното разбиране, хармонията, комфорта и непринудеността. Откажете се от бързите и решителни действия, необмислени решения и нови начинания, не приемайте провокативни предизвикателства. Това е много подходящ момент за домашни дейности, конференции, обществени събрания, за срещи с приятели и съмишленици, с близки и роднини, за разрешаване на ситуации, които изискват дипломатичност. Но имайте предвид, че в такъв ден дори и най-малката неувереност може да се окаже пагубна, а всеки риск – фатален. Ако искате да прекарате деня правилно, възползвайте се от факта, че можете да го превърнете в кулминация на онези начинания, които сте планирали и подготвяли дълго и сигурно.

7 – Денят е благоприятен за размисъл, за учебни и всякакви интелектуални занимания, за научно-изследователска работа и нови открития, за рационализации и изобретения. И не само: в такива моменти е добре да се отдадете на изкуството – нумерологията ще е на ваша страна и, ако работите в тази сфера, ще постигнете уникални неща. Добре е за всеки, който се интересува от деня под знака на цифрата 7, да знае, че това е правилният момент за довършване на започнати дела, за получаване на ценни съвети и препоръки. Присъщата на този ден тайнственост може да подпомогне осъществяването на някакви ваши планове и предчувствия, свързани с важна работа. Често този ден се превръща в ден на щастието.

8 – Време е за големи и важни дела – това е ден, в който наситените събития носят благоприятни резултати, важните и сериозни решения се взимат бързо и лесно, финансовите сделки и капиталовложения носят големи печалби. Добавете към това една тънкост: че мащабните цели изискват обединяване на малки групи в по-големи организации. Тълкувайте това според вашата ситуация – буквално или преносно. Понякога обединяването на усилията дори само на двама души води до чудесни резултати, които не можем да постигнем сами.

9 – Ден на личния триумф, особено за хората от света на изкуството, търговията и финансите. Добър е за захващане и завършване на перспективни проекти, за засилване на старите контакти, за осъществяване на нови връзки за улесняване на работата. Денят под знака на деветката може да се превърне за вас в ден на съвършенството.

Източник: Журнал за жената

 Диетите ви не работят? Значи не се храните според правилата на нумерологията!

Искаш да си намериш работа? Съветите на нумерологията!

Искаш да си намериш работа? Виж какво ще те посъветва нумерологията!

Определяне на личното магическо число, според фън шуй

Как да подредите живота си, според рождената ви дата?

 

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар