Извикайте любовта с ето тези любовни заклинания и амулети

Живеем за любовта, от нея й умираме

любовта
Тази мисъл от средновековен роман е актуална и днес. Но пътят към истинската любов е трънлив и дълъг. Как да открием най-кратката пътека към любимия? Как да не сгрешим там, където само двама могат да решат съдбата на своите чувства? И как да я решим, ако не познаваме дори собствената си душа? Нямаме право да даваме съвети. Само предлагаме проверени от времето хитрости.

ЛИЛИИ В РОСАТА

От векове хората мечтаят любовта им да е взаимна. А тъй като невинаги човек успява да постигне благоприятен отговор на ухажванията, са изобретени множество малки хитринки. За да завладеят душата и тялото на любимия, египтяните създават амулет във вид на скарабей, на който се гравира думата „Хекау“. Няма човек, който да противостои на силата на този талисман. А за да бъдат винаги сигурни в любовта си, те правят друг амулет с думата „Анх“ – заклинанието, с което Изида възкресява Озирис.

В Западна Европа се смята, че белите лилии възбуждат любовта. Масло от тези цветя се налива в кристална чаша, след което се произнася името на Адонай или на любимата персона. Взема се парче кипарис, написва се върху него името на възлюбения, потапя се в маслото и се намазват двете вежди на гадаещия. Кипарисовото клонче се връзва за дясната ръка и в подходящ момент с нея се докосва дясната ръка на любимия.

ГОАЕНИК ПРЕД ПОРТИТЕ

Трудности в любовта изпитват не само девойките, но и младежите. От векове те използват в такива случаи омайващата сила на билките. Особено ценена в това отношение е билката шлемник (аконит). Поставя се под прага на дома на любимата и когато девойката пристъпи през него, се оказва навеки привързана към любящия я младеж.

Девисилът пък може да накара любимия да ви обикне с девет сили.

Друго изпитано средство са любовните заклинания, като има специални за мъжки и за женски сърца. Ако девойка се омъжва против волята си, женихът може да използва заклинание за съпружеска любов, за да предразположи към себе си бъдещата си съпруга. Едно от тях звучи приблизително така: „В моя дом има четири ъгъла, във всеки по трима юнаци: Добро, Уют, Покой пазят дома от напасти. Девойката ходи от ъгъл до ъгъл, косата й по пода се стеле. Девицата се казва Любов, от нея кипва кръвта ми. За да не си отиде, трябва да й направя подарък – лента за коса, огледалце за красота“. Това заклинание се произнася три пъти в четвъртък срещу петък след полунощ. Лентата и огледалцето се поставят на видно място и на сутринта се подаряват на булката.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар