Вижте как ще го накарате да ви заобича повече

Дребните неща понякога имат огромно значение в отношенията с любимите ни хора.

Любов

Любов

И – да, вие може да имате прекрасен човек до себе си, в чиято обич не се съмнявате, но не гледайте на щастието си като на даденост, а се старайте да го подхранвате поне по малко всеки ден. Ето 6 неща, които впечатляват силно партньора ви и го карат да се влюбва още повече във вас.

Когато го разсмивате

Твърди се, че Мерилин Монро е казала някога: „Ако можеш да накараш едно момиче да се смее, значи можеш да го накараш да направи всичко“. Дали тази фраза е изречена наистина от прочутата красавица, може и да е спорно, но е сигурно, че тя важи в пълна сила за мъжете. Разсмивайте често любимия си и той ще е готов на всичко за вас.


Когато заспивате на рамото му

Това е едно от любимите неща, които пробуждат близост и обич у мъжете. А освен това, не изисква и особени усилия от ваша страна – просто прегърнете любимия си и се отпуснете с глава на рамото му.

Когато му върнете пуловера

Звучи ви странно ли? Може и да е особен повод да усетиш прилив на любов, но мъжете харесват тези, които знаят как да взимат и ползват неща, дадени им назаем. Така че, не си присвоявайте неговите блузи.

Когато се събуди до вас и осъзнае какъв късметлия е

И да не ви се вярва, той прави това много по-често, отколкото си представяте. Но едва ли ви казва, по-скоро се унася и заспива пак… А когато все пак се надигне и отново се усмихне, щастлив от това, че сте до него, дали не разваляте момента, като се мръщите, че е спал до обяд? Позволете си и вие да се насладите на факта, че се събуждате до този човек всяка сутрин – когато и вие ежедневно си мислите, че имате късмет с любимия, това ще подсилва връзката ви.

Когато сте до него в моменти на нужда

Дали е останал без работа, или е загубил приятел… или пък има някакви сериозни проблеми – дори и да не разбирате какво го притес­нява толкова много, със сигурност любимият ви ще оцени, че сте до него и го подкрепяте.

Когато потушавате конфликт

Споровете не са най-хубавото в една връзка, но са неизбежна част от нея. Освен негативни страни обаче, те имат и положително въздействие върху партньорите – нищо не укрепва любовта така, както желанието заедно да се учите и да правите промени в името на общото добруване.

6 начина да разберете дали той ви обича

Искате да сте красиви и млади? Спазвайте тези съвети!

Понякога флиртът с друг мъж ви връща страстта към любимия

 

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар