4 артистични двойки разкриват тайната на здравия брак

Как да запазим страстта в брака и след 30 години съвместен живот – опит и съвети от наши и чужди знаменитости

голди кърт
Голди Хоун и Кърт Ръсел са рекордьори в Холивуд. Те са неразделни от 33 години, макар че никога не са се подписвали официално. „Тайната на трайната връзка не е в брака, а в съвместимостта и интензивното общуване. Ако и двамата държите нещата да вървят, те ще вървят“, казват актьорите.

Същият стаж имат Дензъл и Полета Уошингтън. „Бракът е обещание. С годините не всичко се развива като през медения месец. Трябва да съзирате всеки проблем навреме и час по-скоро да го решавате. Докато вървите ръка за ръка през изпитанията, ще се превърнете в най-добри приятели и ще трупате най-вече положителни спомени“, споделят те.

Том Ханкс и Рита Уилсън са женени от 1988 г. „За щастието няма формули и тайни. Просто взаимно се харесваме. В живота се случват всякакви неща. Важното е, когато се прибереш у дома, да има с кого да ги споделиш“, смята актрисата. „Бих добавил само едно – не се женете,
преди да навършите 30. Така ще сте сигурни, че сте имали голям избор и сте попаднали на точния човек“, допълва двукратният носител на „Оскар“.

В българската актьорска гилдия двойка за пример са Виолета Бахчеванова и Васил Стойчев, пише „Всичко за семейството“. На Великден те ще отпразнуват много повече от златна сватба – женени са от почти 56 години. „Тайната ни е взаимопомощ, способност за необходими компромиси, взаимно доверие“, казват актьорите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар