Алек Болдуин: Три деца ми стигат!

Алек Болдуин очаква трето дете от съпругата си Хилария и не иска повече

алек болдуин
Младата му жена и двамата невръстни наследници – 3-годишната Кармен и 7-месечният Рафаел, дариха с втора младост холивудския актьор. Но сега, когато и трети е на път, Алек е категоричен, че това бебе ще е последното. Преди половин година, веднага след раждането на Рафаел, таткото заяви, че просто умирал за още едно детенце от Хилария. Сега ентусиазмът му се е поохладил.

Двамата не искат повече деца, защото смятат, че ще е трудно да им дадат цялата любов, от която се нуждаят. „Неправилно е да имаш повече деца, отколкото можеш да възпиташ – казва 58-годишният Болдуин в интервю за сп. „Пипъл“. – Иначе ще бъдем под постоянен стрес и това ще се отрази зле на атмосферата в семейството ни. Сега сме щастливи.“ Техни близки се кълнат, че Кармен не дава на родителите си минутка покой и единственото, за което Алек и Хилария мечтаят, е да вечерят само двамата и след товa да си отспят.

Ан Хатауей (33) пък вече иска второ бебе. Първородното дете на актрисата и на Адам Шулман (35) им поднесе изненада. Те очакваха момиче, а на 24 март изплака синът им Джонатан Роузбанкс Шулман. Родителите купиха луксозен мезонет в „Манхатън“, на една пряка от Сентръл парк, и не крият, че планират скоро семейството да стане по-голямо.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар