Забавление или сериозна връзка?

Намирам се на доста сложен кръстопът и имам нужда от помощ

връзка

Намирам се на доста сложен кръстопът и имам нужда от помощ


Напоследък все по-често си задавам въпроса дали това нашето е забавление или сериозна връзка.

Може би заради тази неориентираност дълго време бях сама и нямах човек до себе си, но и сега не е много по-различно. Именно поради тази причина се чудя дали това помежду ни е просто забавление или сериозна връзка.
Не съм вчерашна пикла, голямо момиче съм и имам самочувствието, че разсъждавам правилно, но май не така стоят нещата що се отнася до любовта.

Случвало ми се е като си чатя с някого да ми направи комплимент, посочвайки, че имам хубав бюст, стегнато дупе или пък, че съм много секси и други от този род. Всичките ми приятелки приемат подобни думи като комплимент, а аз се обиждам и веднага ги режа с голямата ножица.
Вероятно и затова толкова дълго време бях сама.

Момчето, с което уж имаме сериозна връзка още от самото начало ми каза, че се любува на всичките ми красоти и ако това не ми допада, най-добре да си хвана някой обратен.
Така оставам с впечатлението, че мъжете искат да са с мен само заради интимната близост и ме разглеждат като поредния обект за забавления, а аз не искам да е така.
Питам се дали това е начинът днешните мъже да кажат, че искат сериозна връзка или наистина става въпрос само за забавление.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар