На 18 съм, а все още съм девствен

Честно казано не мога да призная за този проблем пред никого

девствен

Честно казано не мога да призная за този проблем пред никого


След броени дни ще навърша 18 години, а все още съм девствен.

Честно казано само при мисълта да бъда интимен с някоя жена и ме обзема страх. Не си представяйте, че пише някой мухльо. Напротив, момичетата доста ме харесват и около мен винаги има много.

Не зная каква е причината, но не мога да бъда дълго време с едно момиче.
Но да се върнем отново на проблема ми. Три пъти не можах да правя секс, защото ерекцията ми все нещо запецваше. Ето, затова казвам, че все още съм девствен и изпитвам страх само при мисълта, че ще стигнем до интимна близост с някое момиче.

Честно казано не мога да призная за този проблем пред никого. Предполагам, че се дължи на психологическа основа, защото изпитвам огромно притеснение, когато трябва да заговоря пръв някое момиче.
Усещам, че напоследък страня от представителките на нежния пол, тъй като рано или късно ще се стигне до онзи интимен момент и ще се изложа като им кажа, че съм девствен. А ако научат и причината за това положение, направо не ми се мисли.

Освен всичко това, много трудно си харесвам някое момиче. Не знам как мога да преодолея паниката, която ме обзема като видя жена, за да мога да се наслаждавам пълноценно на любовта.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар