Време ли е за гадаене?

Най-доброто време за гадание са магическите и тайнствени дни в период на пълнолуние

gadaene
И причината не е само пълната Луна на небосклона – тогава максимално се обостря интуицията и се усилва връзката с отвъдното. Най-подходящи от лунния цикъл са 2-ри, 5-и, 7-и, 10-и, 12-и и 13-и ден.

В петък и събота не се гадае, тъй като се смята, че това може да доведе до сериозни неприятности. Изключения са само петъците, когато се падат Бъдни вечер и Рождество, защото това са традиционни общоприети дни за гадателни практики. Целият месец януари също е благоприятен за гадания, най-вече на дългосрочна перспектива.

За гадаене върху възможности за финансово благополучие и материално положение най-добър е периодът, когато на небето се вижда само половината от лунния диск – тогава ще получите най-точен резултат. Традиционни месеци, когато може да се гадае на материално процъфтяване и богатство, са февруари, октомври и ноември. В този случай най-достоверни са гаданията на различни животни и птици: кокошки, котки и т.н.

За бъдещ съпруг е най-добре да се гадае на деня на свети Андрей -13 декември. А ако през нощта на 13 декември и на Бъдни вечер сънувате един и същи мъж, значи гаданието непременно ще се сбъдне.

Задължително условие за правдивостта му е в течение на едно денонощие да постите (само хляб и вода). След обреда гадаещият трябва да спазва мълчание до сутринта. Освен това денят на свети Андрей е и най-подходящият вариант за гадания с вода, в това число и светена.

През януари можете да погадаете колко години ще живеете, както и ще получите отговор на въпроси за възможни бъдещи заболявания. Най-подходящият месец, когато можете да гадаете на любов, е април, особено на 26-о число. По време на гаданието можете да задавате всякакви въпроси, свързани с взаимоотношенията между влюбените, за съществуването на вероятност от встъпване в брак, за възможности за ново запознанство и т.н.

През юли е подходящо да гадаете на здраве, както и на вземане на вярно решение за интересуващ ви въпрос. През септември – за въпроси по отношение на дълги пътувания, смяна на местожителство. Той се смята за най-благоприятен за гадания на човека, който в момента е далеч от вас.

Обогатени с информация кога да провеждате гадателни практики, ще можете да изберете най-подходящия момент и да получите верни подсказки от съдбата и прогнози от висшите сили.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар