Как да се гримирате, ако имате лунички?

Вярва се, че притежателите на лунички са слънчеви хора

лунички
Ако все още не сте осъзнали чара на този Божи дар, информираме ви, че през пролетно-летния сезон луничките са на гребена на модната вълна. Така че, ако сте от щастливките, не ретуширайте природната си красота, а точно обратното – подчертайте я.

Дневен грим – естествено излъчване

Според експертите в макиажа за дневен грим най-подходящо е да използвате техниката nude face, която позволява да подчертаете луничките. Когато подбирате тонално козметично средство, предпочитайте леките консистенции, които осигуряват фино покритие и изравняват тона, без да прикриват луничките. Може да се спрете на фон дьо тен или пудра в зависимост от типа на кожата и индивидуалните й потребности. Подходяща е козметиката, която придава на кожата сияен ефект.

При ружа избягвайте оттенъците, които повтарят цвета на луничките, за да не се създава неприятният ефект на петна върху лицето. Най-добре стоят контрастните цветове от розовата и кораловата гама. Нанасяйте ружа на скулите, като внимателно размажете към линията на растеж на косата. На високата част на скулите оттенъкът трябва да е по-наситен.

За очите използвайте светлозлатисти сенки със сияен ефект. За устните са подходящи гланцовете с лек нюанс, съответстващ на пигмента на устните – за максимално естествен ефект.

Вечерен грим -акцент върху очите и устните

При вечерния грим за очите подберете no-наситена гама в кафяви тонове с ефект на сияние. Нанесете светлокафяв оттенък по целия клепач. Може да нанесете малко тъмнокафяво в основата на клепача. Стрелките ще направят погледа по-изразителен. Подчертайте веждите с помощта на гел. Бронзиращата пудра ще създаде ефект на натурален загар, а лицето ще изглежда по-свежо и изразително. При избора на нюанс се ориентирайте по естествения подтон на кожата – той може да бъде червеникав, кафеникав или маслинен. За да поставите акценти, нанесете бронзираща пудра на скулите, изпъкналите части на челото и под брадичката. За вечерния грим на устните е подходящо ярко червило, пише „За жената“. При избора на цвят се ориентирайте не от луничките, а от цвета на кожата – колкото по-тъмен е тенът, толкова по-наситен трябва да е оттенъкът на червилото.

Червилото не трябва да е по-светло от тена на лицето и цвета на устните – това е най-често срещаната грешка.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар