Компенсирайте липсата на късмет ето така!

Кой не е мечтал за доблест, подвизи и слава?

paun
Но ако на някои Фортуна се усмихва, то други просто не забелязва. Как да компенсирате липсата на късмет? Обърнете се за помощ към пауна.

Паунът е демократичен талисман: слава и почести носят както изображения и фигурки на птицата, така и нейните пера. По едно време беше много модерно притежаването на букет от паунови пера. Така че, ако искате да се издигнете в кариерата, ако жадувате слава – отглеждайте паун. Още повече че птицата носи на човека щастие и благополучие, а поради множеството „очи“ на опашката се смята и за символ на мъдростта.

При избора на талисман отдайте предпочитание на ярките птици – златни, сребърни, разноцветни, инкрустирани със скъпоценни камъни. Нека вашият паун прелива с всички цветове на дъгата. Освен това действието на талисмана може и трябва да се усили с помощта на огъня. Затова от време на време нека вашата птичка се любува на огъня на свещта например. И не забравяйте колкото може по-често да хвалите пауна! Той много си пада по любовта и ласката: не се скъпете, защото в замяна талисманът ще ви се отблагодари стократно!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар