Христиан от „България търси талант“: Мисля да емигрирам

Ти лайф за Лекува

Новата тийнзвезда Христиан Ненов от Варна взриви сцената на „България търси талант“ с послание към бившата си приятелка.

18-годишният изпълнител пише авторски песни,които посвещава на своите гаджета, което мигновено го превърна в любимец на зрителите на предаването.

Христиан Ненов

Христиан Ненов

През годините Христиан се явява в няколко музикални формата, сред които X Factor, миналогодишния „България търси талант“ и „Гласът на България“, където отпада още в началото. Десислава, която е част от тогавашното жури, го призовава да се яви следващата година с по-подходяща песен, защото има какво да подари на публиката като емоция.

Тази година Христиан съвсем случайно вижда по телевизията рекламата на „България търси талант“ и се записва на кастинг. „Не съм планирал да се явя отново, стана спонтанно – видях рекламата по телевизията и реших да се пробвам. Нямах точно определена причина“, споделя талантливият изпълнител. Не казва на абсолютно никого за своето решение, дори и на родителите си, които по-късно съвсем неочаквано го виждат по телевизията. „Реших да ги изненадам, много се зарадваха и ме подкрепят в момента“, разказва Христиан.

Открива много нови приятели в предаването, които отпадат на полуфинала, но продължава да поддържа връзка с тях.

Прошка

На сцената на музикалното предаване „България търси талант“ Христиан се представи с първата си авторска песен, която посвети на бившата си приятелка.

„Когато се записах в предаването, нямах намерение да изляза с това послание. После ми се отдаде този шанс и реших да й се извиня публично. Идеята не ми беше да се съберем отново, а да бъдем просто приятели“, споделя младият идол пред „Телеграф“. Не след дълго приятелката му приела извинението, а над 4000 фенове на формата изразиха възторга си от таланта на Христиан. Някои от тях оприличиха музикалния му стил с този на James Blunt. „Песента ти спокойно може да се превърне в тийнхит“, коментира тогава Асен Блатечки. В момента сърцето на младия изпълнител е заето от ново момиче. Втората си авторска песен, която изпълни на полуфинала, посветил на нея.

Неофициално с музика започва да се занимава преди десет години, а преди две започва по-сериозно да мисли за своята музикална кариера. Като по-малък участва в много концерти, но в един момент прекъсва заниманията си. Тогава неговата майка му обещава да му купи китара, ако научи любимата й песен, и оттогава не е спирал да твори.

Репетира сам вкъщи и участва в различни концерти, в които го канят. „Не съм за първи път на голяма сцена пред толкова много хора, но когато изляза, винаги се чувствам като за първи път“, споделя новият тийнидол. Той разкрива още, че вълнението му на сцена винаги е много голямо и първият път бил толкова притеснен, че се сковал и си забравил текста. „Всеки път имам сценична треска, но няма артист, който да няма такава, когато излиза на сцена“, разказва още Христиан. През свободното си време освен с музика, се занимава с рисуване и учи. Любимите му изпълнители са Бруно Марс, Ед Шийрън и Енрике Иглесиас, с когото ще има възможност да се запознае в предаването, където той ще бъде жури на един от финалните концерти.

Фаворитът на зрителите на „България търси талант,, учи в Професионалната гимназия по електротехника във Варна. В седми клас мислел, че един ден ще стане програмист и имал съвсем други амбиции, но година след това нещата се променили.

През следващата година е абитуриент, но още не е решил с какво ще продължи да се занимава след това. Обмисля да продължи музикалната си кариера извън България. „Много се чудя дали да изляза извън България, или да остана тук, но обмислям да продължа развитието си в чужбина. Смятам, че образованието там е по-добро, защото в България като цяло няма музикален пазар“, твърди финалистът Христиан.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар