Любовта се завърна на 47

scam12
Имам две деца и съпруг, не знам какво да правя

Не знам какво ми става, аз съм на 47 години, имам две деца – момче и момиче и мислех, че отдавна съм „се кротнала“. Още повече, че със съпруга ми се разбираме добре. Е, след 25 години брак, няма как да поддържаме онази тръпка, която сме имали в началото, но живеем нормално заедно, не се караме. Той печели добре, аз също прилично. Отскача до кварталната кръчма вечер, но за по едно-две за час, час и нещо, не си спомням да се е прибирал пиян. Така че може да се каже, че всичко ни беше наред, докато не срещнах Тодор.

Видяхме се съвсем случайно в центъра на София. Той ми беше съученик в гимназията, след това пътищата ни се разделиха. А и не е имало нищо между нас, че да си го спомням по друг начин, по който си помня съучениците. И с него, както и с останалите, си бяхме добавили профилите си във фейсбук, но дори не сме си писали. Когато се срещнахме обаче, той ме покани на кафе. Пихме кафе, говорихме си и той ми предложи да се видим пак. Съгласих се просто защото си бях прекарала добре, мислех, че пак ще си спомняме едното време, старите съученици… На втората среща обаче той ми призна, че навремето е бил влюбен в мен, а сега като ме видял, чувствата са се завърнали. Обхванаха ме усещания, които мислех, че съм забравила.

Имаме връзка вече два месеца и това много ми тежи. Изпитвам и угризения спрямо съпруга ми, защото в никакъв случай не го заслужава. Не искам и да приключа тази връзка, защото за пръв път от години се чувствам отново млада и желана. Не знам какво да правя.

И. Ю., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

 1. Красимира Димова says:

  Кризата на средната възраст. :)
  Изживейте си любовта,но внимавайте никой да не разбере.
  Истината е,че през цялото време ще имате угризения.Не е коректно спрямо съпруга да се продължават такива отношения.Или с него или с другия.Среден път няма.
  Почти не познавам жена,която да е много щастлива в такива отношения.След първоначалната тръпка ще дойде осъзнаването.И тогава-какво?
  Това,което мога да посъветвам е да се внимава никой да не разбере,дори приятелки.
  И да се избере-или съпруга или другия.Останалото няма да донесе много радост.

Добавете коментар