Сега можете да научите какви са предсказанията на нумеролозите за тази година

Ти лайф за Лекува

Нумерологията за лична година 7, 8 и 9.

Нумерология за 2016

Нумерология за 2016

За да изчислите личната си година трябва да съберете цифрите на деня и месеца, в който сте родени и към полученото число да прибавите 9 – цифрата на 2016-а година. Полученото число превръщате в едноцифрено от 1 до 9. Например, ако сте родени на 20 ноември, изчислението е следното: 2+0 + 1+1 + 9 = 12; 1+ 2 = 3. Вашата лична година е 3.

Лична година 7

Звездите са благосклонни

Главните тенденции

Не сте склонни към необмислени постъпки, търсите баланса между логиката и фантазията. Всичко е наред, обаче смятате, че е време да поразтърсите живота си, за да направите крачка напред. Мечтите ви могат да се превърнат в реал­ност, ако не се стремите непременно да контролирате събитията. Смятат ви за малко мудни, но това е погрешно. Съсредоточени сте върху вътрешната си мотивация и у вас няма никакво безредие. Още през пролетта нещата потръгват в желаната от вас посока.

Вие и другите

Без да го казвате открито, вие смятате, че няма нужда да губите време с глупа­ви контакти. Някои ще се опитат да сложат „прът в колелата ви“, но вие няма да обръщате внимание на това. Животът ще ви срещне с интересни хора. В любовния живот не търсете съвършенството, задоволете се с това, което ви дават, и по-добре не коментирайте. Необвързаните могат да се върнат към стара любов. Трябва да прецените дали си струва да й се отдадете отново.

Силните ви страни

Насочвате живота си в посоката, която ви привлича. Вашето привидно безгри­жие се възприема от някои като безотговорност, но тяхното мнение не ви интересува. Имате силен интелектуален стимул, запазвате хладнокръвие и винаги намирате аварийния изход в по-сложните ситуации. Вашата енергия учудва хората, с които работите. В същото време те са ви благодарни. Наградете се за усилията си с любовни удоволствия.


Какво трябва да подобрите

Ако в живота ви няма радостна възбуда, не позволявайте тази атмосфера да ви приспи, прогонете черните мисли. Вложете енергията си в нов проект, който ще ви обогати. Материалната страна на живота ще бъде съществена за вас през следващата година. Сега е време за духовни търсения.

Лична година 8

Укротете страстите си

Главните тенденции

Стремите се да надхвърлите възможностите си. Материалното ви благополучие е много важно за вас и годината се очертава успешна в това отношение. Можете да очаквате критики от страна на околните, които смятат, че сте противоречива личност и никога не признавате грешките си. Ще преминете през кризисни моменти и непоправими недоразумения. Бъдете внимателни в действията си, защото единствено вие отговаряте за тях. Отсявайте правилното от неподходящото.

Вие и другите

Близките ви хора са объркани от стила ви на живот. Прекалено сте съсредоточени върху това, че те могат да ви бъдат полезни, и забравяте, че ви обичат и очакват вашето внимание. С партньора се очертават сцени на ревност и неоснователни отмъщения. Ако сте необвързани, тръгвате на „лов“. Но не прекалявайте: помислете малко за сърцата, които ще разбиете!

Силните ви страни

Триумфирате с вашата решителност да постигнете целите си. Парите са основният ви мотив. Стремите се към по-висока заплата, искате да приключите със стар дълг, да инвестирате в интересни проекти. Действайте по правилата! Близките ви ще могат да се възползват от вашето материално състояние, защото за вас щедростта е основание за висока самооценка.

Какво трябва да подобрите

Вашите безпокойства ще останат неразбрани и ще трябва да ги преборвате в самота. За да избегнете това, оставете място в живота си за вашите истински приятели и за искрено общуване. През втората половина на годината направете почивка, за да се успокоите и да видите по-ясно целите си. Постепенно ще станете по-гъвкави и внимателни към другите.

Лична година 9

Бъдете търпеливи

Главните тенденции

Спрете се за момент и направете равносметка. Годината се очертава богата на позитивни душевни състояния, но и на сложни ситуации. Връзки, които досега се се държали „на косъм“, ще се разпаднат.

В професионално отношение настъпват събития, които ви насочват към нов пост или край на договор. Задоволете се с това да не правите нищо, тъй като няма да можете да промените хода на събитията. Всичко, което бихте предприели след трезва преценка, няма да доведе до успех. Доверете се на инстинктите си.

Вие и другите

Обхваща ви мнителност и всяка една дума може да ви прозвучи двусмислено и обидно. Близките и колегите ви ще трябва да се приспособят към това. В ситуации, които смятате за неблагоприятни за вас, ще се измъквате на пръсти. Любовният ви живот изисква от вас да не жертвате идеалите си в името на връзката. Необвързаните ще бъдат обкръжени от кандидати за кратък флирт.

Силните ви страни

Една крачка напред, две назад. Сутрин сте мотивирани, вечер – разочаровани. Важното е да запазите доброто си настроение. Вие владеете изкуството да привързвате хората към себе си, без да правите никакви усилия. Умеете да създавате спокойна атмосфера и близките ви са ви благодарни за това. Отделете време за бездействие, колелото се върти и без вас.

Какво трябва да подобрите

Изправени сте пред неизбежни промени, затова се въоръжете с търпение и мислете само за това какво си струва да съхраните. Резултатите от вашия разумен подход ще дойдат по-късно. Миналото ви е било авантюра, сега се насладете на настоящето – всеки ден е подарък. Не се отказвайте от това, което животът ви предлага. Душевните ви рани ще заздравеят успешно и след една година ще посрещнете новия етап от живота си в добра форма.

Източник сп. Журнал за жената

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар