Барбра Стрейзънд се впусна в ново киноприключение

Ти лайф за Лекува

Барбра Стрейзънд съобщи, че ще режисира филм за руската императрица Екатерина Велика (1729-1796)

barbara kino Историята ще бъде съсредоточена около ранните години на най-дълго управлявалата владетелка в Руската империя, която сяда на трона, след като организира заговор за отстраняването на съпруга си Петър III.

Това няма да е режисьорски дебют за 73-годишната носителка на „Оскар“, макар да е много по-известна като актриса и певица. През 1996 г. тя ръководи снимките на „Огледало с две лица“, в който играе заедно с Джеф Бриджис, След това режисира свои концерти. През 2012-а започва снимките на Skinny and Cat с Кейт Бланшет и Колин Фърт, но проектът се проваля в последния момент.

Барбра Стрейзънд твърди, че е подготвена за критиките, които е възможно да получи за работата си. Преди нея доста именити режисьори и сценаристи са създавали филми за Екатерина Велика. Сред тях се отличава лента от 1996-а с Катрин Зита-Джоунс в главната роля. През юли Анджелина Джо ли също обяви, че смята да направи филм за императрицата, който ще бъде съсредоточен върху любовната й история с княз Григорий Потьомкин. Предполага се, че самата тя ще изпълни главната роля.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар