Арабски шейх си поръчва Къванч Татлъту за 200 хиляди!

Къванч Татлъту, голямата звезда на турския телевизионен ефир, ще е на работа на 31 декември.

Актьорът ще прави компания на арабски шейх и свитата му на новогодишно празненство в Дубай. За това екранният любимец ще получи 200 хил. долара хонорар, пише пресата в южната ни съседка.

Къванч Татлату

Къванч Татлату

Къванч е много попу­лярен в Дубай, така че отправената му оферта от шейха милиардер не е изненада. Актьорът гос­тува в региона по няколко пъти годишно, като за всеки свой ангажимент в арабските емирства е щедро възнаграждаван.


„Никога няма да забравя първата покана. Един ден телефонът ми звънна. „Бихме искали да ни гостувате в Дубай. Тук имате хиляди почитатели“, рече ми на английски непознат глас. Помислих, че ме бъркат с някого. „Сигурен ли сте, че разговаряте с правилния човек?“, попитах. „Разбира се, господин Къванч. Тук хиляди жени обожават вашия герой от „Перла“ Мехмет и мечтаят да се омъжат за него“, продължи господинът от отсрещната страна. Останах много изненадан. Не знаех, че „Перла“ бие рекорди в Дубай. В край­на сметка приех поканата и отидох. Не съжалявам. Отнесоха се с мен като с принц. Популярен съм и в Турция, но в Дубай е нещо неописуемо. Там с часове не мога да изляза от хотела – феновете ме обкръжават, все едно се готвят да свалят властта“, споделя любимецът от малкия екран.

Татлъту е роден на 27 октомври 1983-та в Адана в семейство с 5 деца. Като малък имал здравословни проблеми, но щом поотраснал, организмът му укрепнал и младежът се захванал да тренира баскетбол. Вървяло му под кошовете и дори получил договор с турския гранд „Фенер-Бахче“. Нелепа контузия обаче го извадила от спорта завинаги.

В сериала „Перла“, който го направи звезда в Дубай, Къванч попаднал без актьорски опит. Когато снимките за

поредицата приключили, Татлъту се записал във факултета по театрално изкуство на Истанбулския университет.

Според пресата в Турция днес Та­тлъту притежава милиони в сметките си. Любопитното е, че голяма част от доходите му идват не от родината му, а от арабските държави. Там той непрекъснато се изявява като рекламно лице.

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар