Възползвайте се от тези 8 съвета при коледния си маникюр! (40 СНИМКИ)

Ти лайф за Лекува

Жените могат да се поглезят за Коледа с магията на празника, като си направят уникален маникюр в духа на това време от годината. Ще ви представим няколко съвета, от които може да се възползвате тези дни, за да си доставите максимално най-пълноценното коледно преживяване.

8 съвета за коледен маникюр
  1. Заложете на точните продукти – за да имате хубав маникюр, който ще ви издържи дълго време са необходими известен брой лакове, съобразени с коледната палитра, а също така има значение и дебелината на четката – трябва да имате с дебела и тънка четка, съветват от сайта Розали.ком. Подгответе си и брокат, ако искате маникюрът ви да е бляскав, като не забравяйте да си купите и топ лак, за да не ви се обелят долните пластове.
  2. Използвайте допълнителни екстри – шаблони, лепящи се лентички, специални печати с формички, за да сътворите най-оригиналният коледен маникюр, на който да ви завидят всички приятелки.  Добави описание
  3. Нека ноктите са с нормална дължина, по възможност по-късички – сега хем е практично преди всичко, хем е и модерно, като третият плюс е, че има минимален шанс да ви се счупи някой нокът и да ви развали красивата конфигурация.
  4. Изберете коледни мотиви  – най-известните такива коледни мотиви са на елхички, снежинки, еленчета, снежни човечета, коледни играчки, панделки и т.н.
  5. Използвайте изчистени варианти  – всяка жена е заета с куп ангажименти около коледните празници и най-вероятно няма да има нужното време, а може би и търпение, за да си направи по-завъртян коледен маникюр, но това не означава, че не може отново да бъде ефектна, просто трябва да заложи на изчистените варианти, които стават по-бързо, но за сметка на това пак създават настроение. Редувайте по два цвята на всеки нокът, като си изберете някой от коледните цветове. Добави описание
  6. Бъдете ексцентрични – ако си падате по различното, тогава си направете по-луд и интересен коледен маникюр, като за целта може да наширите всеки нокът от пръстите си с различен маникюр.
  7. Направете си френски маникюр, но като за Коледа – за целта просто ще трябва да замените класическия бял цвят с някой от подходящите за случая, а това са именно зелено, червено, синьо, дори може и сребристо.
  8. Използвайте релефен коледен маникюр – не е от най-горещо препоръчваните, поради факта, че може да останете без някой от частите му, още преди да е настъпил моментът, заради който сте си го направили, но въпреки това може да опитате, за да сте по-ефектни.koleden manikiur

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар