Всяка зодия си има подходящ камък за привличане на пари! Ето ги!

Както за всяко друго нещо, така и за привличането на пари си има подходящи камъни за всяка зодия, които коригират необходимите неща в живота на човека, за да може да се сдобие с повече възможности и средства.

Камъни за богатство

Камъни за богатство

Камъните талисмани не се нуждаят от специално „зареждане“ с енергийна сила, защото самите те ни въздействат и създават правилната обстановка за нас, която да ни помага да живеем спокойно.

Ахатът прекрасно подхожда на Телците и Близнаците.

Този камък се използва от най-древни времена: с него са се украсявали печати, различни съдове, изработвали са се оригинални украшения. Оказало се, че е прекрасен материал за изработка (издълбаване) на интересни изображения. Този камък помага на качества като доброта, спокойствие, увереност в себе си. Ахатът е способен да привлича вниманието на другите към човека, който го носи.

Лазуритът  подхожда на Козирога – носи му щастие, радост, любов и безконфликтност. Ако човек от тази зодия иска да излезе от житейския кръг, в който навикът го върти, и да поднови и промени нещо, този камък е много подходящ. С негова помощ Козирогът се сдобива с нови интереси и способности.

Тюркоазът е камък за Стрелците. Олицетворява свободата, щастието, победата. Изключителната красота на този камък не може да бъде пренебрегната и така заковава погледа на събеседника.

Ониксът се смята за камък на Рака, особено ако е черен: дава му повече сили и борбеност, привлича късмета и укрепва духа, премахва стреса.

Сардониксът (червено-кафяв оникс) подхожда на Лъвовете и Скорпионите. Този камък дава на носещия го сила и целеустременост, носи успех в справянето с негативно отношение от страна на околните. При  Девите сардониксът помага за семеен уют и кариерен ръст и спасява от излишни страхове.

Рубинът е впечатляващ камък, който подхожда на Лъвовете, Скорпионите, Раците и Овните. Съвсем заслужено се нарича камък на живота: още в стари поверия е определян като защита от зли сили и болести. Той кара хората да се стремят към велики дела.

За Водолеите подходящ камък е аквамаринът – той преборва умората, активира силите, способен е да насочи човека в правилния път. Помага за намирането на изход в сложна финансова ситуация. Още един хубав паричен талисман е цирконът.

За Рибите идеален избор е лабрадоритът – той привлича успеха и предизвиква щастливи съвпадения. С него са възможни най-неочаквани житейски обрати, които водят до процъфтяване.

Топазът подхожда на : хората, които са зодия Везни или Скорпион. Дарява на хората мъдрост. Жените стават по-открити и усмихнати. И, разбира се, с този камък нараства богатството.

Ясписът сякаш е създаден за хората, родени под знака на Телеца или Девата. Този камък като амулет активно защитава от всякакви нещастия.

Подходящи за всички зодии:

Перидот (хризолит) е магически камък, които прогонва лошите мисли и нещастията и предпазва от лоши очи. От най-дълбока древност хората са си правели талисмани от него, за да успяват в живота.

Халцедонът като амулет е изключително подходящ в моменти на финансови спорове – казват, че с такъв камък се печелят съдебни дела.

Изумрудът е камъкът на родените през май!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар