Джаред Лето: Тайната на красотата и здравето е в дисциплината!

Джаред Лето получи Номинация за Оскар за най-добър поддържащ актьор януари 2014

джаред лето Той е грандиозен актьор, който е известен с невероятна дисциплина – нещо твърде нехарактерно за хората на неговата възраст. Джаред Лето е стоик, който беше избран за един от 50-те най-красиви хора в света още преди няколко години.

За филма Chapter 27 Джаред Лето трябваше да напълнее с близо 30 килограма. За онзи период той казва, че е бил най-ужасния от всичко, което е преживял. Тогава, в следствие на напълняването, актьорът се сблъсква и с някои доста сериозни здравословни проблеми.

Не толкова трудно му е било да отслабне за ролята в Dallas Buyers Club. Там той играеше умиращ от СПИН хомосексуалист, и именно за тази роля той беше номиниран.

Относно хранителния режим на актьора можем да кажем само едно – той е веган. не си отказва някои дребни удоволствия, но хапва изключително и само органична храна.

Предстои да излезе нов филм с Джаред Лето. Говори се, че на снимачната площадка на „Убийствен отряд“ тлее такъв психомрак, че актьорите имат на разположение психотерапевт за всеки случай. Не е ясно дали Джаред Лето го ползва обаче или просто намира свои начини, за да освободи напрежението. Фронтменът на 30 seconds to Mars ще играе новия Жокер от митологията за Батман. За да се подготви за ролята, първо изпратил по пощата истински куршуми на Уил Смит. После изпратил зловещо любовно писмо и жив плъх на Марго Роби и пуснал по имейла на целия снимачен състав видео, в който той е сниман с мъртво прасе. Явно е наясно с лудостта на Клоуна принц на престъпната зона.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар