Силният пол обожава тези черти у дамите

Ти лайф за Лекува

Ако ги притежавате, мъжете ще лазят в краката ви

Ако искате да накарате мъжът, който е пленил сърцето ви да полудее по вас трябва да отговаряте на няколко задължителни условия.

Вероятно често си задавате въпроса какво искат мъжете. Веднага ви отговаряме – трите основни изисквания на силния пол към дамите са да бъдат мръсници в леглото, истински дами в обществото и домакини в кухнята. Ако сте успели да спазите тези три основни правила, бъдете сигурни, че мъжът, който обичате ще остане във ваш плен до гроб.

Както вече казахме, това са основните изисквания за създаването на здрава и пълноценна връзка.
И като заговорихме за здрава връзка, тук е мястото да кажем, че в основата на всичко е здравето, защото когато го изгубим, всичко останало е без значение.

Ако ги притежавате, мъжете ще лазят в краката ви

Ако ги притежавате, мъжете ще лазят в краката ви

За цялостна грижа за здравословното ви състояние можете да се доверите на уреда за алкална вода Hydro Health.

Ето кои са останалите неща, които привличат вниманието на силния пол:

Тялото
Психолозите са стигнали до извода, че силния пол обръща по-голямо внимание на тялото, отколкото на лицето на дамите, тъй като именно то показва годността й от генетична гледна точка.

Лицето
Що се отнася до лицето, специалистите посочват, че най-неустоима за мъжете е комбинацията между пропорционални устни и големи очи.

Ханш и талия
Съотношението между талията и ханша е от голяма важност за силния пол. Идеалната пропорция е обиколката на талията да е 70% от тази на бедрата.

Облекло
Безспорно то също прави впечатление, а най-голямо изкушение за мъжете представлява облеклото в червен цвят, тъй като той се свързва с еротиката, романтиката и страстта, пише ezine.bg.

И не забравяйте, че верният ви помощник за цялостно укрепване на здравето, е уредът Hydro Health.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар