За хора без самочувствие! Научете тези правила!

Говорете по-силно

Това не е непременно признак на добро самочувствие, но ви помага да се утвърждавате. Във всички случаи е по-добре, отколкото да мърморите или шушнете с ръка пред устата!

Гледайте събеседника си в очите и се обръщайте директно към него в думите си.

samo4uvstvieНе търсете постоянно модел за подражание

Самочувствието се проявява чрез личния стил. Това означава, че копирането на чужди модели, е погрешен път.

Всеки ден искайте нещо малко от другите

Това може да е информация или услуга, няма значение. Важното е постепенно да приемете за естествено общуването, основано на взаимност и откритост.

Спортувайте

Запишете се в близкия до дома ви спортен клуб, но избягвайте да тренирате с по-напреднали от вас, започнете с дебютантите. Ще видите много скоро какви изенадващи резултати за самочувствието ви ще донесе спортът.

Повече пари – повече самочувствие

Американски социолози от Илинойс направили проучване за връзката между нивото на доходите и обикновеното човешко щастие. На въпросите за степента на удовлетвореност от храната, жилището, удобствата, а също и зa психологическите потребности са отговорили над 135 хиляди души от 132 страни. Резултатите показват, че удовлетвореността от живота обикновено нараства с увеличаването на дохода, но това не се свързва задължително с положителни емоции. Те са свързани по-скоро с други фактори, като например уважение от страна на околните, свобода, социална подкрепа и добре изпълнена работа.

5 много важни предимства на високото самочувствие

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар