Какво ни трябва за перфектен пикник?

Ти лайф за Лекува

Тя и той лежат на цветно одеяло сред зеленината. До тях е поставена огромна плетена кошница, препълнена със сочни плодове, топени сирена и вино. Птичките пеят, поточето шуми, а вятърът роши косите им. Те си говорят, смеят се и се целуват. Романтика и красота.

Всички сме гледали филми с подобен сюжет. В тези моменти мъжете въздишат с досада, а жените размечтани се взират в телевизора. Истината обаче е, че подобно преживяване е съвсем достъпно и ще ви излезе само около 200 лева. Голяма част от тези пари можете да считате за дълготрайна инвестиция, тъй като всички принадлежности за вашият излет са ценни и можете да ги използвате години наред. Сега е идеалното време, затова грабвайте портмонето и отивайте на шопинг. Време е за пикник!

Хайде на пикник!

Хайде на пикник!

Преди да преминем на онези дребни детайли, които ще ви пренесат в света на холивудските продукции, трябва да направим списък с най-необходимите неща за един перфектен пикник. На първо място поставяме одеялото, пише в. „Телеграф“. Не се нахвърляйте върху скъпи постели. Не е нужно да давате по 60-80 лв. за такова нещо. Ако планирате романтичен излет само за себе си и половинката, идеална работа ще ви свършат поларените одеяла, чиято цена е около 12-15 лв. В случай пък, че сте се събрали цяла компания, вземете две или три такива. Пак ще ви излезе по-евтино, отколкото ако изберете специалните пикник покривки. След това идва ред на основните атрибути. Тук разнообразието е повече от огромно. Трябва сами да изберете дали искате раница или кошница за пикник, както и за колко души да е тя. По-евтини са раниците, което е против всички очаквания, тъй като те са по-удобни за преход, а освен това повечето имат и хладилно отделение. Една раница за двама, в която са включени прибори – ножчета, вилици, лъжици, чинии от пластмаса, стъклени чаши, две кърпички, дъска и нож за рязане и хладилно помещение, струва около 60-65 лв. Същото нещо, но за четирима души пък излиза около 85-90 лв. Толкова пък е приблизителната цена на кошница за пикник за двама. Ако пък искате тя да включва прибори за четирима, цената набъбва до около 150 лв. В момента обаче има и намаления на подобни атрибути. Ако се спрете на кошница, хубаво е да помислите и за хладилна чанта. Такава можете да намерите за около 15 лв.

Вече имате одеяло и основните аксесоари за един перфектен пикник. Ако сте се спрели на раница, значи към момента сте похарчили около половината от предвидения бюджет. Ако пък сте избрали кошница, имаме на разположение само още 50 лв. Те ще ви стигнат, за да покриете третото перо в списъка – готварските уреди и джаджи. Те важат само за онези от вас, които предпочитат да хапват топла и прясно приготвена храна. Иначе можете да си вземете и предварително от вкъщи. В крайна сметка в романтичните сцени по филмите няма дим и печене на месо. Все пак обаче в това се крие половината от удоволствието да хапваш на открито. Нужно ви е барбекю. Такова можете да си намерите за около 30 лв. Към него задължително добавете и дървени въглища – 4 кг ви излизат само около 6 лв. Хубаво е да си вземете и скара или тостер за барбекю. Скарите излизат около 20 лв., а сгъваемите къмпинг тостери за препечени филийки – не повече от 15 лв. Сега вече наистина имате всичко най-важно за пикник като по филмите.

И тъй като това е наистина приятно и незабравимо преживяване, което се свързва с изисканост и лукс, няма нужда да пръскате луди пари в хипермаркета. Достатъчно е да си вземете бутилка хубаво вино, малко бяло пилешко месо или риба, хлебчета или франзели, топено сирене, маслини и малко плодове – грозде, ягоди, череши. Това е напълно достатъчно. Останалата част от вашия излет като на филм зависи изцяло от въображението ви. Романтиката може да ви излезе и без пари, ако се приготвите предварително. Измислете си игри, заредете батерията на телефона и качете любими песни, вземете си хвърчило или федербал. В случай, че сте само с любимия човек, можете изцяло да откраднете някоя хитра идея от холивудските сюжети и да я пресъздадете. Завържете очите с цветен шал и предлагайте на любимия човек различни неща, за да изпитате вкусовите му рецептори. Ако той познае всичките, измислете някаква награда. Ако пък сте цяла компания, има десетки начини да се забавлявате. Игра на филми или асоциации винаги върши работа в подобни моменти.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар