Позволете на мъжа да бъде мъж!

Ти лайф за Лекува

Tемпът на живот е различен, отколкото преди 200 или 500 години

мъж Всички сме много натоварени и невинаги можем да намерим време за внимателно приготвяне на вечеря или медитативно почистване.

Но главният проблем не е в бесния ритъм на живота, не е в тоталната ангажираност и в дефицита на време. През последните сто години жените все повече влизат в мъжки роли и все повече заемат водещи позиции – в политиката, армията, бизнеса, производството. Много успели дами са готови да хвърлят ръкавица на силния пол, без обаче да подозират, че играят на чужда територия, по чужди правила. За което се -налага да плащат. А как мислите – с какво? С отказа от личен живот? Не съвсем. Те принасят в жертва женствеността – онази магическа сила, която помага да се съхранят любовта и семейното благополучие, която придава сили на мъжа и го вдъхновява за подвизи.

Но какво да се прави? Да забравим работата, самореализацията? Не е задължително. Разковничето е в приоритетите. Ако за вас кариерата е по-важна от семейството и хармоничните отношения с любимия човек, тогава няма какво да му мислите. Но все пак дори и днес повечето дами мечтаят за любящ съпруг, за здрави и щастливи деца, за семейство. Всичко това е напълно реално дори и ако активно градите кариера, учите, имате собствен бизнес. Главното е да спазвате едно условие: ПОЗВОЛЕТЕ НА МЪЖА ДА БЪДЕ… МЪЖ – глава на семейството, защитник, хранител. А на себе си позволете да бъдете слаба и… магьосница. Не забравяйте у дома да се превъплъщавате в жена – нежна, любяща и любима. Оставете грижите за семейния бюджет на съпруга, а вие се съсредоточете върху създаването на уют и комфортна атмосфера в семейството.

Отнасяйте се към работата като към увлекателно занимание, не я превръщайте в задължение и помнете: това е изначално мъжка територия. Ако смятате, че съпругът ви не е в състояние да се погрижи за благополучието на семейството, значи вие просто не вярвате в него. Повярвайте – искрено, с цялото си сърце, така ще му придадете сили.

Ако успеете да възкресите у себе си жената, то и вашият мъж ще се промени по вълшебен начин – ще стане силен, грижовен, успял, защото всичко в света се стреми към равновесие. А ако тази задача се окаже прекалено сложна за вас, не се отчайвайте: съществуват ритуали, насочени към възраждането на женската сила, привличането на любов и благополучие. Но тук вече става дума за професионална магия, така че не се доверявайте на рецептите от интернет. Защото е заложено вашето щастие!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар