Двама лудо влюбени пловдивчани си казаха „ДА“ в единствената в града „Къща на Загадките“

DOMUS REBUS посрещна най-смелия мъж и неговата очарователна половинка, заедно с техните приятели, за да направи от най-вълнуващия момент в живота им, един незабравим миг.

1 2 5

Тодор е на 26г., ИТ специалист, а Мария е на 26 г. и е младежки работник по проекти към Община Пловдив. Двамата са заедно от 5 години и въпреки „трудното“ начало, в което всеки от тях се е правил на недостъпен, днес те се радват на хармонична и здрава връзка, която съвсем заслужено получи най-романтичното продължение.

Под падащите блещукащи конфети, с аромата на розови листенца и на фона на френски шансони, Тодор и Мария съживиха приказния сюжет от първата логическа пъзел стая със загадки в Пловдив „The Missing Elements“, в която годежният пръстен бе единственият липсващ елемент, а заветното „ДА“ бе единственият верен отговор на загадката „Ще се омъжиш ли за мен?“.
8 107

Сюжетът на Играта пресъздава безмилостната надпревара с времето през лятото на далечната 1935-та година в Париж, където двамата влюбени търся липсващите парченца от пъзела, за да намерят пътя един към друг и да бъдат завинаги заедно. Дали двете влюбени сърца ще затуптят отново в един ритъм, след дългата раздяла…зависи само от уменията на хората, дръзнали да прекрачат прага на DOMUS REBUS, но за Тодор и Мария вече е ясно – ТЕ ОСТАВАТ ЗАВИНАГИ ЗАЕДНО!

15 17 20

Каква е тайната на щастливия брак си остава все още загадка за двойката, но в „Къщата на Загадките“ те положиха началото на едно пътешествие, за което им пожелаваме от сърце да бъде щастливо, слънчево и приключенско.

 

DOMUS REBUS ВИ ПРЕДИЗВИКВА!

ОСМЕЛЯВАТЕ ЛИ СЕ ДА КАЖЕТЕ „ДА“?

 

 

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар