Ето какви са мъжете според зодията!

Ти лайф за Лекува

Въпреки че мъжете са определяни като силния пол, те имат множество слаби страни зодия
ОВЕН

Овните не се страхуват нито от трудности, нито от житейска борба. Но тези железни мъже имат скрити страхове. Мъжът-Овен се бои от семейния живот, от задълженията пред близки и роднини, а понякога дори от собствените си чувства. Защото привързаността към дадена жена може да застраши личната му свобода Това кара Овена да отлага дълго решението да направи предложение за ръката и сърцето на своята възлюбена, както и да създаде деца.

Ако сте уверени, че именно Овен трябва да стане ваш спътник в живота, не го притискайте, а ненатрапчиво го водете към нужното решение -нека си мисли, че той сам е направил избора.

ТЕЛЕЦ

С уравновесения Телец домошар жената се чувства като зад каменна стена. Дребните неприятности едва ли ще го извадят от релси, докато сериозните проблеми могат реално да подкопаят увереността му в собствените сили. В такова състояние той става затворен – не прави подаръци, не ви кани в ресторант. Не му се обиждайте, тъй като парите дават на Телеца чувство за увереност и икономисвайки ги, той се опитва да си върне вярата в себе си.

Жената ще постъпи мъдро, ако в труден период не изисква от Телеца внимание и грижа, а го поддържа. Тогава той ще разбере, че именно тя е неговата половинка в живота.

БЛИЗНАЦИ

Мъжът-Близнаци се бои като от огън от еднообразието. Той търси нови знания и запознанства, битът и всекидневните задължения за него са въплъщение на скуката. Кошмарният сън на мъжа-Близнаци е жената да го кара да пазарува или да ремонтира жилището. Уви, мъжете от този знак не могат да се охарактеризират като домакини и майстори със златни ръце.

За да не помрачите съвместния живот с вашия Близнак с конфликти, не го затрупвайте с домашни задължения.

РАК

Мъжете-Раци могат да се страхуват от тъмното, от бурята, от битовите неудобства, от физическата болка, от лекари. Грижата за здравето на Раците трябва да поемат техните спътници в живота. Затова пък тези мъже не изпитват страх пред това, от което се боят други представители на силния пол: грижата за семейството, раждането на деца, емоционалната близост с любимата жена.

Спътничките на Раците ще трябва да играят двойствена роля: да защитават мъжа си от детските му страхове, както го прави умната и грижовна майка, но и да му позволяват да бъде глава на семейството.

ЛЪВ

Лъвовете изпитват подсъзнателен страх да не останат без вниманието на околните. На тях им е нужно възхищение и признание като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Именно от това е предизвикано желанието да се перчат пред другите, да са център на вниманието на приятели, колеги, делови партньори. Когато сте с приятели, вашият Лъв бързо ще стане център на внимание в компанията, ще беседва увлечено с красиви жени.

Ако сте ревниви и обидчиви, значи Лъвът не е героят на вашия роман. Мъжът от този знак ще донесе щастие на жена, която като него е уверена, че слънцето трябва да свети за всички.

ДЕВА

Недоверчивите Деви се страхуват да не бъдат излъгани. Тези мъже имат слаба интуиция и не могат като другите по очите да се убедят в искреността на думите и чувствата. На тях трябва всичко да им се обяснява, а най-добре е да се доказва с конкретни дела. Ако за останалите доказателство за любов е блесналият поглед, то за Девите това е навреме приготвената закуска и почистеното жилище.

За да живеете добре с Девата, не е нужно да сте прекалено романтични.

Щастието с него ще намери жена с трезв ум, която като него не се доверява особено на чувствата.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар