Превръщат имението на Джако в детски лагер

Ти лайф за Лекува

Майкъл Джексън помага на децата и от оня свят. И ако това не е ирония! Приживе той често бе набеждаван за педофил заради увлечението си към подрастващите.

Според последна информация домът му ще се превърне в място за рехабилитация на деца, преживели сексуално насилие. Умуванията каква да е съдбата на имота продължиха 6 години, но вече е взето решение.

Местен бизнесмен има желание да превърне известното ранчо „Невърленд” в приют за малолетни с проблеми. Човекът е готов да закупи имота  от наследниците на Джако за 40 милиона долара. maikal„Целта му е да се помогне на деца, на които им трябва красива обстановка, за да се възстановят от травмите си”, обясняват запознати.

В „Невърленд” ще работят много терапевти, които ще забавляват децата и ще ги учат на езда. Ще има и мини лунапарк, голф игрище и други разтоварващи атракции.

Майкъл живееше в огромното имение от 1988 до 2009 г. Имаше обвинения, че в палата певецът се е задоволявал сексуално с хлапета, но нито едно от тях не беше доказано. И до днес обаче вървят слухове, че Джако е подкупил родителите на жертвите си, за да си мълчат за прегрешенията.

„Не е истина това, което казват за него. Майкъл искрено обичаше децата. Слуховете за педофилията му го съсипаха и разбиха живота му”, коментират близките на певеца.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар